Tvou prací může být zlepšovat svět
Tvou prací může být zlepšovat svět
Naši kolegové jsou energičtí, pracovití, mají nové nápady, srdce a sociální cítění.
Oslavili jsme 30 let, tady jsou naše největší milníky v historii.
Oslavili jsme 30 let, tady jsou naše největší milníky v historii.
Neformální pracovní atmosféra+6

Člověk v tísni, o.p.s.

Humanitární a rozvojová pomoc

různorodost činností flexibilní pracovní doba kolegiální podpora možnost home office
chaotická komunikace zvýhodňování některých pracovníků sílící tlak na výkon zaměstnanců neadekvátní pracovní ohodnocení nezájem o psychickou pohodu zaměstnanců a prevenci vyhoření
Napsáno:leden 2026

flexibilita, možnost se domluvit, možnost se ozvat
plat nejasné nastavení některých věcí, setrvávání v devadesátkovo neziskovém modu, NGOs jsou v r. 2025 už jinde
Napsáno:leden 2026

Skvělý pracovní kolektiv, vyznávání stejných hodnot, skloubení pracovního a soukromého života, flexibilita. Práce dává smysl.
Ne vždy dobrá komunikace napříč firmou. Nastavené komunikační kanály bohužel nejsou vždy funkční. Neprobíhá zvyšování platu více než rok a půl.
Napsáno:leden 2025

Oceňuji důraz na skromnost = ohledně nákupů, šetření při firemních eventech. Plat by sice mohl být lepší, ale v mém případě to vyváží flexibilní pracovní doba a firemní kultura.
Školení a tréninky jsou většinou pouze pro střední a vyšší management. Pozoruji jisté "kastování" = management je určitá uzavřená skupina (alespon´ v rámci našeho oddělení).
Napsáno:leden 2026

Jak by mi to sedlo ve společnosti Člověk v tísni, o.p.s.?
Jsem spokojená s náplní a smyslem mojí práce, s kolektivem a světonázorem svého zaměstnavatele. Mí spolupracovníci v Čvt jsou přijímající, přátelští, zdravě smýšlející a poctiví lidé a to je velké významné životní plus. Neměnila bych.
Napsáno:leden 2026

Práce, která dává smysl. Pomoc druhým.
Napsáno:leden 2026

Pro mě bylo důležité, aby zaměstnavatel zajistil vše potřebné pro nástup. Vše proběhlo, jak má. Zaměstnavatel má řád, který všichni společně respektujeme. V případě potřeby se s ním mohu domluvit na možnostech, jak skloubit svůj osobní život s tím pracovním. Všichni si tykáme, kolegové jsou od začátku spolupracující, nabízí novému kolegovi podporu. Celkově jsem spokojená, jen by mohla být naše přímá práce s klienty lépe ohodnocena. Toto je ale systémový problém v sociální oblasti.
Ocenila bych vyšší mzdové ohodnocení.
Napsáno:leden 2026

Velmi přátelské a vstřícné pracovní prostředí, které si zachovává profesionalitu a snaží se vytvářet zaměstnanci co nejlepší podmínky pro práci. Velmi vstřícné ke kloubení práce a osobního života.
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:leden 2026

Tak pro mě je hodně důležité, že sdílím s kolegyněmi a kolegy základní hodnoty, postoj k tomu, co se děje u nás i ve světě. To, že Tíseň pomáhá, účinně, zaměstnanci jsou hodně zainteresovaní. Pomáhá se dlouhodobě, sbírá se zpětná vazba. Vážíme si vedení. Je velká vzájemná podpora v týmech.
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:leden 2026

komuníkace napříč celou Tísní až po centrálu podpora od kolegů, z právního oddělení, IT, HR... prostě všude rychlost zpracování a výplaty mezd
nejistota zaměstnání
Napsáno:leden 2026

Zaujala / nezaujala vás firma Člověk v tísni, o.p.s.?