různorodost činností
kolegiální podpora
možnost home office
chaotická komunikace
zvýhodňování některých pracovníků
sílící tlak na výkon zaměstnanců
neadekvátní pracovní ohodnocení
nezájem o psychickou pohodu zaměstnanců a prevenci vyhoření
Oceňuji důraz na skromnost = ohledně nákupů, šetření při firemních eventech. Plat by sice mohl být lepší, ale v mém případě to vyváží flexibilní pracovní doba a firemní kultura.
Školení a tréninky jsou většinou pouze pro střední a vyšší management. Pozoruji jisté "kastování" = management je určitá uzavřená skupina (alespon´ v rámci našeho oddělení).
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Jsem spokojená s náplní a smyslem mojí práce, s kolektivem a světonázorem svého zaměstnavatele. Mí spolupracovníci v Čvt jsou přijímající, přátelští, zdravě smýšlející a poctiví lidé a to je velké významné životní plus. Neměnila bych.
Pro mě bylo důležité, aby zaměstnavatel zajistil vše potřebné pro nástup. Vše proběhlo, jak má.
Zaměstnavatel má řád, který všichni společně respektujeme. V případě potřeby se s ním mohu domluvit na možnostech, jak skloubit svůj osobní život s tím pracovním.
Všichni si tykáme, kolegové jsou od začátku spolupracující, nabízí novému kolegovi podporu.
Celkově jsem spokojená, jen by mohla být naše přímá práce s klienty lépe ohodnocena. Toto je ale systémový problém v sociální oblasti.
Velmi přátelské a vstřícné pracovní prostředí, které si zachovává profesionalitu a snaží se vytvářet zaměstnanci co nejlepší podmínky pro práci. Velmi vstřícné ke kloubení práce a osobního života.
Tak pro mě je hodně důležité, že sdílím s kolegyněmi a kolegy základní hodnoty, postoj k tomu, co se děje u nás i ve světě. To, že Tíseň pomáhá, účinně, zaměstnanci jsou hodně zainteresovaní. Pomáhá se dlouhodobě, sbírá se zpětná vazba. Vážíme si vedení. Je velká vzájemná podpora v týmech.