Nejlepší na práci v ČvT jsou určitě kolegyně a kolegové. Mám tu vlastně spoustu přátel, ne kolegů. Do práce prostě každý den chodím moc ráda.
Jsem taky spokojená s náplní práce. Vidím v ní smysl.
Mám ráda étos, který v ČvT obecně panuje. Všichni sdílíme společnou identitu i když se jen pozdravíme na chodbě.
Mohlo by to být lepší s platem i s benefity (máme tarif a multisportkarty). Ale zase to zkrátka vyvažuje ta radost, se kterou chodím do práce.
Respektuje svoje zaměstnance, má k nim individuální a flexibilní přístup.
I přes bouřlivý růst máorganizace stále stejný cíl - humanitární a rozvjouvou pomoc. Drží se svých zásad, lidé sjou nadšení a obětaví.
Určitá neprofesionalita v některých ohledech - přístup k velkým projektům, řešení věcí na poslední chvíli, nedochvilnost na schůzích
S naplni prace, spolupraci s mym nadrizenym, skvelymi kolegy, se kterymi si rozumim jak pracovne tak mimo praci, s moznosti hodne cestovat (5-6 do roka) a smyslem me prace.
Financni ohodnoceni me prace, komunikace ohledne podminek, ohodnoceni, naplne prace apod. je obcas nejasna, zpozdena a nekonzistentni.