Tvou prací může být zlepšovat svět
Tvou prací může být zlepšovat svět
Naši kolegové jsou energičtí, pracovití, mají nové nápady, srdce a sociální cítění.
Oslavili jsme 30 let, tady jsou naše největší milníky v historii.
Oslavili jsme 30 let, tady jsou naše největší milníky v historii.
Neformální pracovní atmosféra+6

Člověk v tísni, o.p.s.

Humanitární a rozvojová pomoc

Možnost plánovat si pracovní dobu podle svých potřeb, možnost pomáhat lidem a mít pozitivní vliv na jejich životy, příjemný kolektiv a atmosféra.
Nízké platové ohodnocení (navíc když člověk dojíždí a utratí pár tisíc za jízdenky), časté personální změny, práce je občas psychický velmi náročná. V podstatě není možné si na vedení stěžovat ani toto vedení změnit.
Napsáno:červenec 2025

Možnost homeoffice Dog friendly office Smysluplná práce Neformální atmosféra Zkušení kolegové
Občas trochu chaos Někdy stres (vyplývající z povahy práce) Nižší finanční ohodnocení

Možnost práce při studiu
Práci není problém skloubit se studiem. Pokud tedy pracujete na částečný úvazek, v pondělí, úterý a pátek dopoledne máte školu, domluvíte se, že budete chodit po zbytek týdne. Vše je o domluvě :)

Pružnou pracovní dobu
Kromě toho, že není problém si domluvit homeoffice, je taky skvělé, že má člověk možnost pružné pracovní doby. Pokud tedy potřebuji odvést děti do školky, odejít dřív nebo se mi prostě lépe pracuje brzy ráno, není to žádný problém :)
Napsáno:červen 2025

Péče o zaměstnance po lidské stránce, nemusím vysvětlovat, že mám děti, muže a vlastní život mimo organizaci.
Finanční ohodnocení. Často zvažuji, jestli si ještě můžu dovolit ten luxus - pracovat tady.
Napsáno:červen 2025

Velmi lidský přístup (absolutně nesrovnatelný s odlištěním v korporátu), přátelský kolektiv lidí, kteří mají motivvaci pomáhat a dělat svět lepším místem, žádná dogmatická rozhodnutí jednoho nabubřelýho člověka...
mzdové podmínky a absence benefitů jako jsou stravenky
Napsáno:květen 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti Člověk v tísni, o.p.s.?
lidi, atmosféra, vztahy, otevřenost, rovnost, lidskost, vstřícnost, spolupráce; máme perfektní funkční systémy oproti jiným organizacím nebo institucím - zefektivňují práci, umožňují plnohodnotné fungování online
Napsáno:květen 2025

Flexibilita, možnost skloubit pracovní a rodinný život (možnost home office i nad rámec smlouvy v případě nemocných dětí atp.) Hlubší smysl práce - negeneruji vyšší čísla na účtě pro management Lidský přístup ze strany zaměstnavatele
Dovedl bych si představit vyšší plat Uvítal bych některé další benefity (které z finančích a/nebo legislativních důvodů ale nejsou možné): stravenky nebo firemní stravování, proplacená multisportka
Napsáno:květen 2025

Férový a lidský přístup vedení. Komeptentní a přátelští kolegové. Dog friendly office. Možnost dohodnout se na flexibilitě pracovní doby a home office. Možnost podílet se na prospěšných projektech.
Plat by mohl být vyšší (ale vědomí prospěšnosti celé organizace to poměrně slušně vyvažuje).
Napsáno:duben 2025

Kolektiv skvělých lidí. Sdílíme stejné hodnoty, které jsou pro mě zásadní. Svobodná a tvůrčí práce.
Napsáno:duben 2025

Oceňuji otevřený přístup v tak nelehké situaci. Celkově, až na pár vyjímek, vše ok.
Napsáno:duben 2025

Smysluplná práce Flexibilní pracovní doba Příjemný kolektiv Mezinárodní prostředí
Napsáno:duben 2025
Zaujala / nezaujala vás firma Člověk v tísni, o.p.s.?