Je to organizace, která se neustále rozvíjí.
Kvalitou výrazně přesahuje český a středoevropský prostor, s úspěchem obstojí v celosvětové konkurenci.
Nepřeberné množství možností se učit a poznávat nová prostředí.
Práce, která dává smysl.
Platové podmínky vs pracovní nasazení.
Ocenění odpovídá české neziskové organizaci.
V ČR je naše práce stále považována spíše za "dobrovolnickou amatérského činnnost".
Práce je hodně, ale víme, proč to děláme, respektive děláme tu práci, protože ji dělat chceme. Lidi jsou tu fajn, kolegové jsou vždy připraveni pomoct, podpořit, konzultovat.
Platy jsou nižší, ale mě osobně smysl té práce to kompenzuje.
Ve společnost mám důvěru a vidím smysl mojí práce.
Za práci se stejnou zodpovědností by mi jinde zaplatili více. Často práce je práce hodně náročná a stresující. Ne každý nadřízený má potřebné manažerské schopnosti.
Kolegové jsou super!
Spokojen jsem i se vším co Člověk v tísni vykonává v Čr i zahraničí
hrozné neadekvátní platové podmínky
nelíbí se mi, kydž širší vedení ve skutečnosti nezná práci v praxi, a proto jejich metodiky není vždy v souladu s tím, jak to doopravdy chodí - tedy nadřízení by se mělí více vžít do práce podřízených
Jak by mi to sedlo ve společnosti Člověk v tísni, o.p.s.?
Přátelská atmosféra, prst na tepu doby a zajímavých událostí, nadšení, možnost přizpůsobit si pracovní úvazek rodině, neziskové benefity (káva, dětská skupina, volání).
Finanční ohodnocení, ale to je dáno způsobem získávání prostředků na výplaty, které jsou leckdy shora pevně omezené donorem.
Nejlepší na práci v ČvT jsou určitě kolegyně a kolegové. Mám tu vlastně spoustu přátel, ne kolegů. Do práce prostě každý den chodím moc ráda.
Jsem taky spokojená s náplní práce. Vidím v ní smysl.
Mám ráda étos, který v ČvT obecně panuje. Všichni sdílíme společnou identitu i když se jen pozdravíme na chodbě.
Mohlo by to být lepší s platem i s benefity (máme tarif a multisportkarty). Ale zase to zkrátka vyvažuje ta radost, se kterou chodím do práce.