Tvou prací může být zlepšovat svět
Tvou prací může být zlepšovat svět
Naši kolegové jsou energičtí, pracovití, mají nové nápady, srdce a sociální cítění.
Oslavili jsme 30 let, tady jsou naše největší milníky v historii.
Oslavili jsme 30 let, tady jsou naše největší milníky v historii.
Neformální pracovní atmosféra+6

Člověk v tísni, o.p.s.

Humanitární a rozvojová pomoc

smysluplná práce, výborný kolektiv
zatím nevím
Napsáno:duben 2018

Dog-friendly prostředí, kam si každý může vzít svého psa, samozřejmě je-li ovladatelný a hodný, a kolegové jsou k tomu také vstřícní. Všichni kolegové jsou na sebe milí, pomáhají si, respektují se, sdílí mezi sebou zkušenosti a všichni si tu automaticky tykáme. Flexibilní pracovní doba dle možností, možnost práce na home office některé dny v týdnu, cestování na zahraniční mise a půlroční odměny. Práce v mezinárodním prostředí přináší možnosti hovořit různými cizími jazyky každý den. Dobré možnosti dalšího vzdělávání a kurzů v organizaci.
Víc (schopných) lidí by umožnilo méně práce, tj. méně přesčasů.
Napsáno:leden 2018

Je tu neskutečně přátelská a často uvolěná atmosféra a to i přes to, že témata, kterými se tu zabýváme, bývají často přesně opačná. Lidé jsou motivovaní a tak jdou do své práce naplno. Člověk tu cítí tu přidanou hodnotu, ať dělá na jakékoli pozici - smysluplnost naší práce je pro mě hlavním důvodem pro to tu zůstávat.
Samozřejmě by bylo fajn, kdyby byla naše práce finančně oceněna podobně, jako je to u komerčních firem - toto není výtka zaměstnavateli, ale spíše systému obecně.
Napsáno:leden 2018

Skvělý tým lidí, výborná pracovní atmosféra, zajímavá náplň práce, skvělý nadřízený
Určitě chybí více benefitů a vyšší finanční ohodnocení, ale s ním člověk v nezisku asi musí počítat.
Napsáno:leden 2026

Jak by mi to sedlo ve společnosti Člověk v tísni, o.p.s.?
Naučila jsem se hodne novych veci od kolegu. Nadřizeny mě moc ne rozumi, neumi respektovat stav když jsem totalne vyčerpana a nemužu brat dalši klienty.
Rada byt v terenu..arum piš spiš doma, nikdo me neotravuje. Chci aby po skončeni vizum dočasne ochrany v roce 2027 , mam nadeje zmenit typ pobytu, a zmenit DO na zamestnansku kartu, z pomoci meho zamestnavatele.

Příležitost využít cizí jazyky
jsem cizinka, občanka Ukrajiny, tak v ČVT jsem dobře zlepšila češtinu, ráda bych aby se vratila možností učit anglicky jak to bylo v loňském roce. Děkuji
Napsáno:leden 2026

Pracují tu skvělí a pro věc zapálení lidé, kteří to nedělají pro peníze, ale protože v tom vidí smysl. Smysluplnost je obecně velkým plusem téhle práce.
Někdy tu je přítomna jistá těžkopádnost velkých organizací.

Určitě jsou pozice, kam je třeba najímat zkušené odborníky. Ale je i řada pozic, kde je důležitá snaha, týmovost a touha dělat věci dobře a zbytek se naučíte praxí. V ČvT je řada lidí, kteří začínali jako nezkušení nováíčci a dnes jsou specialisté ve svém oboru.

Rozmanitou práci
Řešíme často najednou několik různých projektů v různé fázi vývoje. A okolní svět nám připrvuje každou chvíli nové a nečekané výzvy (financování, změny legislativy, atd.). Práce v ČvT rozhodně není nudná ani jednotvárná. S kolegy jsme se shodli, že by neškodilo pár dnů obyčejné rutiny, kdy není třeba řešit něco speciálního :).
Napsáno:leden 2026

Skvělé prostředí v týmu metodická podpora skvelá komunikace smysl
nezisk nemá tak vysoké mzdy

Možnost homeoffice Volná pracovní doba Work-life balance Dog friendly office
Vzhledem k povaze práce je někdy náročná jistá nepředvídatelnost (povodně, konflikt), stres. Finanční ohodnocení by mohlo být o něco lepší.
Napsáno:leden 2026

Možnost plánovat práci dle potřeb. Možnost práce z domova.
Nekompetentní vedení, stížnosti se neřeší. Žádná pravidla, nejednotné vedení, netransparentní odměňování. Stoupá napětí v týmu. Žádné benefity, (Sick day, studijní volno je nutné nadělat přímou práci).
Napsáno:leden 2026

Smysluplná práce v přátelském kolektivu s férovým vedením a vždy skvěle oceněna, to je Tíseň. Určitě se k nám přidejte!
Vše v pořádku
Napsáno:leden 2026
Zaujala / nezaujala vás firma Člověk v tísni, o.p.s.?