Skvělý tým lidí, všichni jsou ochotní a nápomocní.
Zajímavá práce, která mě baví.
Spousta možností pro rozvoj na školeních, workshopech. Časová variabilita, můžu to skloubit se školou.
Práce mi dala realistický pohled na limity systému pomoci i na práci s klienty v náročných situacích, etika - dodržování etických zásad pro klienty (empatie), káva zdarma (mléko do kávy ne)
Flexibilita pracovní doby je do značné míry podmíněná potřebami klientů, což ztěžuje dlouhodobé plánování a flexibilitu dle potřeb pracovníka. Práce nabízí omezené možnosti profesního růstu a má převážně provozní charakter s malým systémovým dopadem. Přesčasy jsou řešeny formou náhradního volna, které je nutné vyčerpat v daném nebo následujícím týdnu. Zvyšování mezd je v praxi řešeno spíše přesunem pohyblivé složky do základní mzdy než reálným navýšením. Nabídka benefitů je omezená a spíše neodpovídá potřebám zaměstnanců (např. samofinancovaná Multisport karta za 1250 Kč, absence příspěvku na stravování). Chybí ochota k otevřenému sociálnímu dialogu o pracovních podmínkách a well-beingu zaměstnanců. Nástupní mzda sociálního pracovníka činí 30 000 Kč při plném úvazku (1,0 HPP).
Ocenuji offline porady, predani zkusennosti. Libi se mi supervize, ze se probere vse, aby byl tym zdravy
No s klienty, kteri chceji sluzbu, ale zaroven maji cas vsichni pouze od dvou odpoledne, drive spi, nebo se jim to nehodi a ja musim mit vetsinu klientu hned po sobe, rakze je to pak stes a honicka