Tvou prací může být zlepšovat svět
Tvou prací může být zlepšovat svět
Naši kolegové jsou energičtí, pracovití, mají nové nápady, srdce a sociální cítění.
Oslavili jsme 30 let, tady jsou naše největší milníky v historii.
Oslavili jsme 30 let, tady jsou naše největší milníky v historii.
Neformální pracovní atmosféra+6

Člověk v tísni, o.p.s.

Humanitární a rozvojová pomoc

Tým velmi chopných lidí v klíčových uzlech organizace ručí za dobré odborné vedení. Atmosféra v organizaci je přítelská a pomáhající uvnitř i vně organizace. Pracovníci mají dobré metodické vedení a dobré vztahy na pracovišti a spřímým nadřízeným, takže je zaručeno bezpečné prostředí pro kvalitní práci.
Bylo by fajn, kdyby mohli být pracovníci v přímé práci lépe finančně ohodnoceni (obor je podhodnocen, tato výtka nepatří přímo zaměstnavateli).
Napsáno:leden 2026

Poznal jsem lidi, kteří mají na věci, které se dějí okolo nás všech velmi podobné názory. Jsou ochotni naslouchat i přemýšlet, argumentovat, ale i přiznat svou chybu. Tísňáci, jsou velmi otevřený kolektiv, bez předsudků.
Vždycky je co vylepšovat: technika, zázemí, plat, kafe :-),... ale každopádně to nejsou zásadní věci.
Napsáno:leden 2026

Nejvíce oceňuji to, že je tu spousta skvělých lidí, kteří sdílí společné hodnoty a že mají skvělou vizi, na které se můžu podílet. Díky tomu jsem se naučil být uctivý a pokorný k druhým, líbí se mi také to, jak jsem se za ty roky naučil pracovat s komunikací jak verbální, tak písemnou.
Nedokážu říct. Ale o něčem přece. Dokážu si představit i nějaký posun či jiný pracovní růst, což z mé pozice a mých pracovních předpokladů chápu, že pro mě moc velké vyhlídky nejsou
Napsáno:leden 2026

Oceňuji, že se na všem dá domluvit, můžu v pohodě skloubit svůj osobní život a pracovní život, tak jak potřebuji. Kdykoliv potřebuji v práci poradit či pomoc, vždy to funguje stačí se jen zeptat, nikdy mi nikdo neodmítl pomoci, funguje tu perfektní podpora a to jak ze strany nadřízených tak i ostatních kolegů.
Nic s čím bych byla nespokojená - pracuji tu tři roky, a pokud byla v minulosti nějaká nespokojenost, vše se dalo beze strachu řešit s nadřízenými, a následně se učinily kroky k tomu, aby z mé strany nespokojenost nebyla.
Napsáno:leden 2026

Jak by mi to sedlo ve společnosti Člověk v tísni, o.p.s.?
Jsem ráda za skvělé kolegy/ně a atmosféru, všichni si tykáme a nestalo se mi, že by mě někdo shazoval nebo se choval nehezky. ČvT je v tomto opravdu skvělá organizace, kde se nebojím být vyčleněná z kolektivu. Samozřejmě také smysluplnost práce, která může mít a má reálný dopad na životy lidí.
Bohužel ten plat – u kterého se sice počítá, že je to neziskovka a nemá se čekat vysoký příjem, ale bohužel je to opravdu málo. Pokud člověk nemá zázemí či lépe vydělávajícího partnera apod., myslím, že s takovým platem má malou šanci žít důstojně.
Napsáno:leden 2026

Pro mě je práce v organizaci Člověk v tísni, o.p.s. nejlepší práce na světě, je posláním a dává mi podstatný smysl v mém životě - jsem zařazena, jako Dluhová poradkyně v ČR a vykonávám svou práci srdcem i duší a s radostí a přináší mi naplnění. V předešlých zaměstnání jsem se cítila, jako robot, který chodí do práce jen pro peníze. Díky ČvT jsem poznala, že v práci mohu být sama sebou a jsem za to ceněna. Děkuji a zůstávám součástí ČvT i nadále.
K chodu tak obrovské organizace je zapotřebí hodně administrativy kolem, což není tolik příjemné, ale dá se to pochopit a přijmout. Především je tu vždy podpora kolegů s lidským přístupem, kteří jsou připraveni aktivně poradit, když si čímkoliv nevím rady.
Napsáno:leden 2026

Možnost dělat smysluplnou činnost, která mě naplňuje a obohacuje po lidské stránce. Možnost pracovat na poloviční úvazek a v čase, který mi vyhovuje - sladění soukromého a pracovního života.
Komunikace a kooperace v šíři celé organizace, což je částečně dáno charakterem naší práce, jsme často v terénu a s klienty, což chápu, nicméně občas je problém získat informace a podporu z centrálních podpůrných oddělení, někdy trvá i několik dní, než odpoví na e-mail...

FAIRNESS,ATMOSPHERE,TRUST,VALUES,FRIENDLINES, TOLERANCE
Salary
Napsáno:leden 2026

S posláním svého zaměstnání, s podporou v týmu, s možností se dále vzdělávat
S lehce menším finančním ohodnocením než bych očekávala.
Napsáno:leden 2026

Jsem v práci krátce, ale oceňuji jak mě kolegové přijali mezi sebe a snaží se mi pomoci a předávat co nejvíce svých zkušeností.
Zatím se nic neobjevilo.
Napsáno:leden 2026
Zaujala / nezaujala vás firma Člověk v tísni, o.p.s.?