Employer

Centrála a další sekce

Pobočky v ČR
Zahraničí
+6Satisfaction
How do the employees evaluate their salary?
psychická pohoda, přátelská kommunikace
Protože ve firmě ČvT člověk může zkusit pracovat na různých projektech, v různých směrech a zároveň může studovat to co ho v jeho práce nejvíce zaujalo.
Řešíme často najednou několik různých projektů v různé fázi vývoje. A okolní svět nám připrvuje každou chvíli nové a nečekané výzvy (financování, změny legislativy, atd.). Práce v ČvT rozhodně není nudná ani jednotvárná. S kolegy jsme se shodli, že by neškodilo pár dnů obyčejné rutiny, kdy není třeba řešit něco speciálního :).
Možno domluvit si začátek i konec pracovní doby. Možnost práce z domova. Využívání online nástrojů na porady a další setkání šetří čas.

Výsledky nejsou abstraktní. Člověk vidí přímou souvislost mezi svou prací a reálnou změnou v životech konkrétních lidí – dětí, rodin, komunit nebo jednotlivců v krizových situacích.Organizace pracuje s lidmi, kteří jsou dlouhodobě ohrožení sociálním vyloučením, chudobou nebo krizí. Práce tak není „na oko“, ale míří k těm, kteří by bez podpory zůstali stranou.Pro mnoho lidí je zásadní, že nemusí oddělovat „práci“ a „to, čemu věřím“. To výrazně zvyšuje vnitřní motivaci a pocit, že energie, kterou práci věnují, má opravdový význam.