Není nic, s čím bych byl spokojený, jsem tam skoro rok a půl a podmínky se neustále zhoršují. Nadřízení vůbec nedbají na potřeby a pohodlí zaměstnanců, doslova na ně kašlou.
V podstatě se vším. Platové podmínky se mění třikrát do roku a vždy k horšímu. Naposledy se sice přidaly peníze, ale v konečném důsledku máte peněz méně, jelikož je méně práce. Nadřízení se chovají jako hulváti. Normální zaměstnanec v téhle firmě je veřejná nepřítel téhle firmy. Nevěřili byste, kolik druhů pokut, a v jaké výši, tahle firma dokázala vymyslet a neustále vymýšlí.
Oceňuji možnost využití služebního vozu na dopravu z/do práce. Výplata chodila vždy včas. Vždy se dalo velmi snadno domluvit volno popřípadě prohození směny.
Nadřízený mě "naučil", že graf je přesnější než realita. Nemělo cenu se s ním o čemkoliv bavit, protože graf měl vždycky pravdu, nikoliv vaše zkušenosti z terénu. Pro mě to byla dobrá pracovní zkušenost mezi příjemnými lidmi, bohužel až na toho jediného člověka - nadřízeného. Na druhou stranu je fajn, že ho člověk nemusí vůbec vídat, pokud nechce.
Jsem starší generace a velmi mne potěšilo, že mne mezi sebe mladí přijali. Jak nejbližší kolektiv v Brně, tak i lidé z nadřízené složky v Praze. Zažili jsme v Rohlíku všichni společně karanténu na jaře v roce 2020 a to byla obrovská zkušenost pro všechny.
Byla to doba velmi hektická a tak někdy vznikal chaos, ale to patřilo k tomu.
Práci v týmu mladých lidí
Ještě jednou se vracím k původní recenzi. Měla bych říct, že jsem zde byla na smlouvu DPP jako čerstvá důchodkyně, v podstatě na brigádě a na odd.HR.
Rohlík je plný mladých lidí, protože ti mají dostatek síly, energie a chuti něčeho dosáhnout.
Zaujala / nezaujala vás firma Rohlik.cz investment a.s.?