Rohlik.cz

Maloobchod prostřednictvím internetu

ROHLÍK je evropská jednička v online prodeji potravin, působící v Česku, Maďarsku, Rakousku, Německu a Rumunsku – a míříme dál. Naší misí je pomáhat lidem jíst lépe a díky tomu i lépe žít. Spojujeme špičkové technologie, data a AI s rychlou logistikou a kvalitním jídlem. Pracujeme v prostředí s vysokou mírou odpovědnosti, minimem hierarchie a důrazem na výsledky. Pokud hledáš místo, kde má tvoje práce reálný dopad a kde se věci opravdu hýbou, u nás se budeš cítit doma a můžeš růst spolu s námi.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
U nás hlad nemá šanci

Obědy máme zdarma, ovoce a zeleninu každý den a k tomu různé ochutnávky novinek. Není to benefit na plakát – je to u nás běžná součást dne.

image 1
image 2
image 3

Dog-friendly office

Pokud to tvůj pes zvládá a je v pohodě s lidmi i prostředím, klidně ho vezmi s sebou. Často zpříjemní den nejen tobě, ale i kolegům kolem.

image 1
image 2

Zaujala / nezaujala vás firma Rohlik.cz?