Rok 2018/19 byl pro alzu změna . Takova ta změna díky které spoustu zaměstnanců konci , protože ty změny byli k horšímu. Rad bych alze řekl. Prosím odstraňte tohle vedení které přišlo a budete se mít lépe, zaměstnanci si vás jako firmu budou vážit více . Možná si řeknete ze tohle vedení vám dodává čísla , ale ještě aby ne , když berou zaměstnancům výplatu
Když někam potrebuju skočit z práce není problém . Soutěže kdy člověk muže vyhrát poukazy benefity
Alza neni jen prace, je to srdcovka. Dala mi hrozne moc v profesionalni rovine a pomohla mi nebat se bojovat za spravnou vec. Alza je flexibilni a od napadu nema k realizaci nikdy daleko. Umoznuje tak obrovskou miru zapojeni lidi.
Je to vsude o lidech. Me hluboce zklamal pristup a postupy vedeni oddeleni, ktere se ukazalo jako hrube neferove a nekorektni. Na druhou stranu doslo od te doby i ke zmene vedeni. Na zakaznicke peci jsou pracovnici casto nazirani skrz prsty, maji tlacit vykon, nedelat chyby, umet vsechno a hlavne rychle. Pritom se jim nevenuje pece a chybi i osobni a profesionalni rozvoj. Kdyz i vedouci oddeleni neumi komunikovat profesionalne se zakaznikem a ocenit kvalitu, spis dochazi k degradaci operatoru nez zlepseni.
Máte možnost se pořád něco učit. Třeba i v jiném než vlastním oboru. Spousta výzev, člověk se naučí vytvořit si perfektní time management, aby vše zvládal. Je zde spousta lidí, takže člověk pozná i nové kamarády.
Spoustu věcí, co se naučíte, nikde jinde nevyužijete. Nadřízení se k vám chovají jako k věci. Firma se chlubí úspěchy, ale nic z toho jako zaměstnanec nemáte a nebudete mít. Dost pravděpodobně dostanete podprůměrný plat. O každý benefit musíte žebrat. Vše nepříjemné je prezentované jako výzva. Máte velkou pravděpodobnost, že dostanete nesnesitelného šéfa, který se k vám bude chovat nefér, nebude si vás vážit. Budete mít hodně přesčasů bez bonusů. Nedoporučuji.
Práci v týmu mladých lidí
A Alza.cz pracuje spousta juniorů, lidí, kteří jsou čerstvě po škole a sbírají informace a zkušenosti. Z toho důvodu by mohla vyhovovat všem, kteří jsou rádi v mladém kolektivu.
Rozmanitou práci
Můžete si vyzkoušet mini "rotace" napříč různým oddělením. Práce je hodně a cíle se kolikrát mění velice rychle, takže si zkusíte opravdu všechno možné.
Drive jsem si cenil otevrenosti k novym napadum. Dnes uz tomu tak neni.
Urcite chovani k zamestnancum, vynechal bych podpasovky typu vytykaci dopisy pri odchodu z firmy.
Meli by si vice vazit zamestnancu, kteri ve firme vydrzeli nekolik let.
Nenabiral bych na dulezite pozice arogantni lidi.