Jak to v Raiffce vypadá?
Výhledy z Raiffky
Učit se a posouvat+9

Raiffeisenbank a.s.

Bankovnictví

Může mi banka usnadnit život? Samozřejmě. Raiffka usnadňuje životy našim klientům, ale stejně tak i našim zaměstnancům. Naši zaměstnanci tak mohou těžit z toho, co nabízíme více než 2 000 000 klientů. Stejně jako naši klienti můžou i naši zaměstnanci využívat více než 115 poboček a radit se s více než 880 bankéři online i fyzicky po celé České republice.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.

Skvělé benefity - 5 týdnů dovolené, narozeninový den, dobrovolnický den, studijní volno. Možnost rozvoje a vzdělávání, skutečný empowerment - možnost ovlivňovat věci a vytvářet vlastní projekty. Vztahy s lidmi, neformálnost a respekt.
Prostory centrály...
Napsáno:září 2024

Flexibilita - mohu pracovat odkudkoliv a kdykoliv Benefity - mám na výběr mnoho možností a záleží jen na mně, do čeho chci investovat Skvělý šéf a podporující kolegové Vzdělávání - široká nabídka možností zdarma a pro všechny, případně možnost příspěvku na specifické vzdělání přímo pro mé potřeby
Transparentnější komunikace napříč celou bankou Méně hierarchie by také lehce pomohlo
Napsáno:září 2024

Jedno z nejlépe hodnocených mobilních bankovnictví? SAMOZŘEJMĚ.

Jedno z nejlépe hodnocených mobilních bankovnictví? SAMOZŘEJMĚ.

Práce co má smysl? SAMOZŘEJMĚ.

Práce co má smysl? SAMOZŘEJMĚ.

Inspirativní kolegové a leadeři? SAMOZŘEJMĚ.

Inspirativní kolegové a leadeři? SAMOZŘEJMĚ.

Flexibilita v Raiffce+9

benefity možnost zkráceného úvazku
-vztahy s kolegy na nule -prezentace kolektivu jako velmi přátelský, ve skutečnosti si hrabe každý na svém písečku, a při jakékoliv vaší chybě byť triviální je aktivně vaše chyba přeposlána k nadřízenému, byť by stačilo upozornit -překombinované podmínky pro výplatu bonusové složky mzdy vlastně ani nemáte konkrétně přehled za co jste hodnocen -pracovní nasazení robot, není možnost se během dne bavit s kolegy -velký nátlak na plnění plánu

Příležitost využít cizí jazyky
nabízí možnost komunikace v Anglické jazyce
Napsáno:květen 2024

Home office
Skladba lidí v rámci mého oddělení. Celkově vztahy na nule. Jedná se spíše o roboty než lidi.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:leden 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Raiffeisenbank a.s.?
+ po odpracovaných letech přes 30 dní volna + stabilita a pravidelná výplata + skvělá dostupnost centrály (občanská vybavenost v okolí) + občasné bonusy nad rámec hrubé mzdy + odbornost kolegů
- z cafeterie se hradí zaměstnanecká část stravenek - příspěvky na penzijko čerpané opět z cafeterie (po stravenkách a penzijku vlastně nic nezbyde) - vyžadována celkem striktní přítomnost na pracovišti - omezená flexibilita pracovní doby - neadekvátní mzda ve srovnání s trhem
Napsáno:listopad 2023

plat, benefity
Nedomyšlené změny v pracovních postupech. Do všeho se vrhají po hlavě a důsledky řeší až za pochodu.
Napsáno:září 2023

určitě zajímavé benefity
strašně překombinované podmínky pro výplatu bonusové složky mzdy
Napsáno:červen 2023

fajn kolektiv
skoro vše, určitě nedoporučuji
Napsáno:květen 2023

Mala som možnosť seberealizácie, veľkú voľnosť, minimum zbytočných meetingov. Bola som externista, nerozhodovala o procesoch, čo mi vyhovovalo, ale poradila som ak som bola požiadaná ohľadom best practices v IT alebo ohľadom zavedených procesov na iných projektoch, ktoré som zažila a kde sa dané veci osvedčili. Dobrý work - life balance, maximálne nárazová práca raz za mesiac na zhruba týždeň ale aj to by sa dalo zvládnuť rýchlejšie ak by fungovali systémy a kolegovia z iných (ale aj vlastného) oddelenia by boli ochotní pracovať svižnejšie. Obecne nekonfliktní kolegovia.
Absolútne nekompetentný manažment, ktorý je tam na základe toho, že už sú tí ľudia dlho v Raifke. Problém je, že tomu čomu šéfujú vôbec nerozumejú a aj po vysvetlení problematiky od technických ľudí nakoniec neučinia rozhodnutie, ktoré by viedlo k zlepšeniu situácie. Zároveň neprofesionálny šéf oddelenia, ktorý sa ešte chváli tým, že tomu, čomu šéfuje, nerozumie a jeho chovanie je absurdné. Napríklad sťažovanie si, že pred nejakým štátnym sviatkom očakával, že si ľudia vezmú voľno, nevzali a on musel, chudáčik, pracovať. Klasický korporát - zdĺhavé a nejasné procesy, nízke finančné ohodnotenie a tým pádom ochota ľudí vykonávať svoju prácu počas celého dňa, tzn. radšej sa kávičkuje a vykecáva. Zbytočné meetingy, kde sa nedôjde k cieli ani k návrhom nejakého ďalšieho postupu ale rozhodne štýlom BIG BANG. Pravá ruka nevie, čo robí ľavá - vypnutie systému, kedy druhé oddelenie potrebuje zahájiť v danom systéme nejakú činnosť a vždy, vždy, posúvanie termínov a s tým spojený zlý časový management. Celkovo veľký punk, čo sa týka vyššieho, stredného manažmentu a aj mikromanažmentu na samotnom oddelení. Ale prezentácie výsledkov manažermi je veľkolepá...oni to vedia vždy nejak obkecať a za nedodané výsledky predsa môžu iné oddelenia :D Asi by som to zhrnula - neschopní manažeri a typický korporát.

Možnost práce při studiu
Mala som šťastie na tím, kde som mala veľkú časovú flexibilitu a bolo by možné popri tom skĺbiť štúdium alebo v mojom prípade som vytvárala webináre a školiace materiály pre jednu firmu v mojej odbornej oblasti.

Málo platia a ľudia bez skúseností si povedia o malú odmenu. Po nazbieraní skúsenosti firma nie je ochotná adekvátne zaplatiť.
Napsáno:duben 2023

Pratelsky kolektiv
Birokracie, systemy, administrativa
Napsáno:březen 2023
Zaujala / nezaujala vás firma Raiffeisenbank a.s.?