Jak to v Raiffce vypadá?
Výhledy z Raiffky
Učit se a posouvat+9

Raiffeisenbank a.s.

Bankovnictví

Může mi banka usnadnit život? Samozřejmě. Raiffka usnadňuje životy našim klientům, ale stejně tak i našim zaměstnancům. Naši zaměstnanci tak mohou těžit z toho, co nabízíme více než 2 000 000 klientů. Stejně jako naši klienti můžou i naši zaměstnanci využívat více než 115 poboček a radit se s více než 880 bankéři online i fyzicky po celé České republice.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.

časová flexibilita
za stejnou práci, není stejná odměna (Praha X Olomouc)
Napsáno:září 2019

skvělé na tomto zaměstnavateli narozdíl od jiných u kterých jsem měl možnost pracovat je velká míra variabilní složky mzdy. Výše měsíčních odměn je mnohdy i výše než u jiných bank za kvartál a člověk je zde skutečně pánem svého času a svých peněz.
je to benefitní program, jako každý velký zaměstnavatel Vám samozřejmě poskytne multisport kartu a stravenky, tak celkové řešení benefitů není úplně ideální a výše celkových příspěvků je nižší, zase to na druhou stranu je vyváženo vyšší možností si vydělat na variabilní složce mzdy.

Volnost a samostatnost
být obchodníkem v Raiffce je skvělá kombinace jistoty v podobě zázemí, informací o klientech a fixní mzdy, kterou Vám banka poskytne, tak i velmi slušných odměn a soutěží, kde si můžete sahnout na skvělé peníze.

Bankovní svět je ideální příležitost pro ambiciózní lidi, kteří to chtějí někam dosáhnout a neví kde začít. Banka Vás naučí spoustu věcí, které se Vám do života extrémně budou hodit, práci s penězi, hospodaření a disciplíně. je zde neomezený prostor pro vlastní růst limitovaný je každý jen tím, kolik tomu věnuje úsilí.
Napsáno:září 2019

Jedno z nejlépe hodnocených mobilních bankovnictví? SAMOZŘEJMĚ.

Jedno z nejlépe hodnocených mobilních bankovnictví? SAMOZŘEJMĚ.

Práce co má smysl? SAMOZŘEJMĚ.

Práce co má smysl? SAMOZŘEJMĚ.

Inspirativní kolegové a leadeři? SAMOZŘEJMĚ.

Inspirativní kolegové a leadeři? SAMOZŘEJMĚ.

Flexibilita v Raiffce+9

Flexibilní pracovní doba, možnost studia při zaměstnání, dobré benefity
Ne moc zajímavé platové ohodnocení
Napsáno:září 2019

skvělé pracovní prostředí, výborné kolegyně a kolegové, atraktivní produkty pro naše klienty
pracovní doba, ale u této pozice chápu, že není možná jiná alternativa nebo homeoffice
Napsáno:září 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti Raiffeisenbank a.s.?
Fér jednání. Dobré benefity. Solidní zázemí. Dobré ohodnocení. Dobré zaškolení a vzdělávání. Dobrý plat.
Pracovní doba.
Napsáno:srpen 2019

Byla jsem spokojena se získáním zkušenosti. RB me naučila odolnosti vůči stresu, protože ho tam bylo fakt hodně. Získala jsem zkušenosti s jednáním s klienty. Docela fajn benefity 20000 ročně. RB má dobré večírky.
Velmi složité systémy, byly tak složité, a bylo jich tolik. ze nepochopení nebo prisliš mnoho práce a možnost udělat chybu v systémech me limitovalo v prodejích. Například pokud jsem zakládala účet Cca hodinu, opravdu bylo nevhodné držet klienta další půl hodinu třeba na kreditní kartu. Na druhou stranu dobře fungoval helpdesk. Systémy jsou neintuitivni a jejich moc. Další nevýhodou byl stres. Byla to moje první práce, a po roce už jsem byla vyhořela. Křik, vyhrožování a ponižování od našeho Branch managera bylo na denním pořádku. Další prisernosti co RB vymyslela byl motivační systém opět se v něm nedá orientovat, je složitý a člověk si nevydelal. Bylo opravdu hodně hodnotících kritérií pravděpodobně proto, aby si Banker nevydelal například minusy za nedodanou dokumentaci.

Práci v týmu mladých lidí
Protože věkový průměr je 33 let
Napsáno:leden 2019

Dobré benefity, hezké pracovní prostředí.
Firemní taktika je jako "sekta". Nutná je účast na všech teambuildingových a firemních akcích, jinak stojí člověk mimo kolektiv. Více záleží na tom, zda jdete po práci s kolegy do hospody než na pracovním výkonu. Firma je vhodná pro lidi bez vlastního názoru, kteří dávají přednost kolektivnímu vedení. Pracuje zde mnoho kamarádů na doporučení bez ohledu na jejich vzdělání nebo odbornost. Bohužel.
Napsáno:leden 2019

Velmi příjemné pracovní prostředí, zprvu dynamika a modernost banky, kolektiv mladých lidí, málo "papírování"
Celkový přístup nadřízené a bohužel nemožnost situaci jakkoliv řešit (již bance nepracuje). Zbytečně komplikovaný systém interních předpisů a postupů s velmi častými změnami, který stěžoval orientaci a samotnou práci.

Práci v týmu mladých lidí
V EQB převažuje kolektiv mladých lidí napříč bankou. Je tedy celkem obvyklé, že si většina zaměstnanců tyká a komunikace celkově je méně formální. Stejně tak atmosféra na různých setkáních je uvolněnější.
Napsáno:červen 2019

Jistota zaměstnání-silná společnost, zajímavé benefity, příjemné prostředí a kolektiv spolupracovníků
vysoké požadavky na výkon obchodníka, jde se přes mrtvoly
Napsáno:únor 2019

Kolegové, čisté pracovní prostředí
Neupřímné jednání nadřízené, málo peněz, stres
Napsáno:prosinec 2018
Zaujala / nezaujala vás firma Raiffeisenbank a.s.?