Jak to v Raiffce vypadá?
Výhledy z Raiffky
Učit se a posouvat+9

Raiffeisenbank a.s.

Bankovnictví

Může mi banka usnadnit život? Samozřejmě. Raiffka usnadňuje životy našim klientům, ale stejně tak i našim zaměstnancům. Naši zaměstnanci tak mohou těžit z toho, co nabízíme více než 2 000 000 klientů. Stejně jako naši klienti můžou i naši zaměstnanci využívat více než 115 poboček a radit se s více než 880 bankéři online i fyzicky po celé České republice.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Firemní atmosféra v kostce

Jak to v Raiffce vypadá?+9
Výše příjmu

Míra spokojenosti

69 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 10320 %
Za moji práci mě platí slušněříká 16933 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 14628 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 6513 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 428 %
Zaměstnanci doporučují
doporučuje 271

Jedná se o velkou banku, člověk může získávat zkušenosti napříc odděleními a většinou se podaří vyjednat i externí školení

Chci si přečíst další upřesnění od 5

Možnost kariérního postupu
doporučuje 257

Rychlá možnost posunu na další pozice, již po jednom roce je možnost kariérního posunu, často i dříve. Možnost posouvat se v podstatě kamkoliv, manažerské pozice, pozice na centrále.

Chci si přečíst další upřesnění od 1

doporučuje 212

doporučuje 192

Souvisí to s odvahou a učení se nové věci. Neustále přinášet zlepšení s dopadem na klienta podložená business casy je denní chleba. Implementace v Rajfce může být jednoduchá, pokud se netýká IT (core), které je stále poměrně komplexní. Tady je pak potřeba vytrvalost nejen při implementaci (vývoj, testing), ale zejména potom při dosahování výsledků z nasazené funkcionality. Jste Business Owner s odpovědností od začátku (zadání) do konce (obchodní výsledky).

Chci si přečíst další upřesnění od 2

Příjemné pracovní prostředí
doporučuje 185

Pobočky jsou v krásném a příjemném pracovním prostředí.

Zaujala / nezaujala vás firma Raiffeisenbank a.s.?