Jak to v Raiffce vypadá?
Výhledy z Raiffky
Učit se a posouvat+9

Raiffeisenbank a.s.

Bankovnictví

Může mi banka usnadnit život? Samozřejmě. Raiffka usnadňuje životy našim klientům, ale stejně tak i našim zaměstnancům. Naši zaměstnanci tak mohou těžit z toho, co nabízíme více než 2 000 000 klientů. Stejně jako naši klienti můžou i naši zaměstnanci využívat více než 115 poboček a radit se s více než 880 bankéři online i fyzicky po celé České republice.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.

S pracovní dobou
Plat je k smíchu, incentiva je boj a každý měsíc jedete od 0, žádné odbory
Napsáno:únor 2020

Oceňuji toho čím dál tím míň...kolegové jsou jedním z kladných bodů v bance
Pokud jste nadšený a pozitivní mileniál, nejlépe takový, který který neví co chce, ale dokáže barvitě mluvit o tom, co všechno by chtěl dokázat, je to práce pro vás. Zejména pokud vám nevadí, že budete muset předstírat, že budujete nejméně druhý technologický gigant, ale prostředky k tomu máte asi tak na úrovni průmyslu rozvojové země... Banka se zbavuje nejschopnějších lidí a nabírá juniory nebo zkrachovance, kteří se jinde neuplatnili a tak se potupně vrací zpátky, například jako podpora poboček, i když nejen tam. Na všechno (nejenom na platy) slyšíte námitku, že nejsou peníze - tedy vlastně na různé lyžovačky nebo výlety ano, to je jich dost, jen je zajímavé, že se na nich vyskytují stále titíž lidé... Banka žije z podstaty, technologicky zaostává, systémy jsou zoufalé a přitom se plácáme po ramenou, že jsme přinejmenším banka roku. Ve skutečnosti jsme rádi za to, když si tady otevřou účty aspoň agenturní zaměstnanci. Že ti jsou za půl roku zase pryč je jasné...

Protože banka odmítá platit lidem víc než je nutné. Je to vidět jak na odměňovacím systému, tak na tom, že hledá cesty, jak se zbavit "drahých" zaměstnanců. Nemáš zkušenosti, nemusíme ti platit hodně. Až je získáš, zbavíme se tě.
Napsáno:leden 2020

Jedno z nejlépe hodnocených mobilních bankovnictví? SAMOZŘEJMĚ.

Jedno z nejlépe hodnocených mobilních bankovnictví? SAMOZŘEJMĚ.

Práce co má smysl? SAMOZŘEJMĚ.

Práce co má smysl? SAMOZŘEJMĚ.

Inspirativní kolegové a leadeři? SAMOZŘEJMĚ.

Inspirativní kolegové a leadeři? SAMOZŘEJMĚ.

Flexibilita v Raiffce+9

Rychlé rozhodování Šikovní kolegové Kariérní růst
Hodně silový management na IT Vyvoji Nízké mzdy Klientelismus
Napsáno:únor 2020

Mladý kolektiv, fajn lidi, dobrá značka
S novým nadřízeným jsem se neshodl
Napsáno:květen 2020

Jak by mi to sedlo ve společnosti Raiffeisenbank a.s.?
Oceňuji především možnost se profesně rozvíjet. Možnosti kariéry jsou zde lepší, než v jiných bankách. Mám velmi dobrého vedoucího a obecně máme velmi dobrý kolektiv.
Otřesné systémy, absolutní nezájem o zaměstnance. RB i další banky by se měly zamyslet, jak se chovají ke svým zaměstnancům. Absolutní nevděk k práci bankéřů. Každý rok změna motivačního systému k horšímu, abychom měli stále více obtížné si vydělat. Když splníte na maximální možné ohodnocení 120% máte maximální bonus, ale pokud to bude třeba 140% nedostanete více. Jsou zde stropy v bonusech nad fixní mzdu.Otřesné řešení administrativy, na vše je požadavek a je vše strašně zdlouhavé.

Je zde kladen důraz na nasazení a hodně na obchod. Prodejní plány není úplně jednoduché splnit. Je zde spousta úkolu co musí bankéř zvládnout, včetně profi prodeje a naplnění očekávání banky.

Práci v týmu mladých lidí
Je to především proto, že v bance pracuje mnoho mladých lidi, kteří mají velmi podobné názory a vize. Právě proto se v tomto kolektivu pracuje velmi dobře a budují se zde velmi dobré kamarádské vztahy.
Napsáno:prosinec 2019

Jediné výhoda pro zaměstnance co se týká úvěru nebo hypotéky (osobně hypotéka)
Jako bankéř jsem také “pracovník call centra”
Napsáno:únor 2020

Firemní kultura, vztahy na pracovišti - kolegové, přímý nadřízený.
Nový ob nadřízený.
Napsáno:říjen 2019

mzda, jinak nic
nefér chování nadřízených, velikánský tlak na prodej
Napsáno:červen 2019

Splnitelny plán, odměny každý měsíc, příjemný kolektiv, 25dni dovolené
Ne ocenění stávajících zaměstnanců, za 4 roky jsem nedostala přidáno, proto jsem nyní podala výpověď.

Příjemné pracovní prostředí
Pobočky jsou v krásném a příjemném pracovním prostředí.

Řád a pravidla
Firma má určený postup jak pracovat, jak plnit cíle, jak se oblékat, vše je dané, proto si myslím že toto ocení lidé, který mají rádi řád a pravidla. Zaměstnanci si nemůžou dělat co chtějí, vše má svá pravidla.
Napsáno:červen 2019

Veľmi prívetivé prostredie pre mladých ľudí po škole. Dôraz na dobrý kolektív - týka sa to aj nadriadených, ktorý s nami jednajú ako s rovnocennými partnermi. Ročné bonusy. Otvorený prístup ku všetkým otázkam.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:září 2019
Zaujala / nezaujala vás firma Raiffeisenbank a.s.?