Nejvíc mi vadí, že manažeři používají dvojí metr.
Občas se stává, že vedení společnosti nezajímá časová náročnost projektu a chtějí po podřízených takový termín, který nelze splnit.
Vedení společnosti nezajímá názory podřízených zaměstnanců, ale pouze názory vedoucího oddělení
Dobrý den, moc Vám děkujeme za zpětnou vazbu. Na každém názoru záleží a snažíme se je distribuovat dále, avšak ne každý návrh lze implementovat nebo není v souladu s pravidly PAS. Pokud máte nějaký nápad na zlepšení nebo chcete vyjádřit svůj názor, přijďte na Kávu s HR. Personální oddělení
Levnější a chutnější obědy
Chtělo by to více peněz
Respekt názoru podřízených
Dobrý den, děkujeme za Váš názor. Pokud máte nějaké připomínky, můžete využít nástěnku přímo v kantýně nebo web aramarku na intranetu. Co se týče mezd, ty se zvedají každý rok o 2,5 - 3,5%. Druhou možností je využití kariérního růstu. Personální oddělení
Dobrý den, děkujeme za Váš názor. Pokud máte nějaké připomínky, můžete využít nástěnku přímo v kantýně nebo web aramarku na intranetu. Personální oddělení
Oddělení nákupu, střídají se tu zaměstnanci a s těmi stálými je špatná komunikace.
Dobrý den, děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Jsme rádi, že Vám naše benefity vyhovují. Pokud máte potíže s komunikací s někým z konkrétního oddělení, můžete řešit přímo s nadřízeným nebo s HR. Personální oddělení
- prostor pro realizaci
- podpora vedoucího pracovníka
- vzdělávání a možnost odborných konzultací
- pružná pracovní doba
- stravování - kantýna
velký počet zaměstnanců v jedné kanceláři - pracovní podmínky pro soustředění
Dobrý den, moc Vám děkujeme za krásnou zpětnou vazbu. Práce v open space office je bohužel někdy těžší na soustředěnost. Pokud Vám to pracovní pozice dovolí, vytáhněte sluchátka. :-) Personální oddělení
Příležitost využít cizí jazyky
Technologie