Stabilita práce a finanční ohodnocení,
Dobré stravovací podmínky,
Čistota a většina kolegů korektních,
Chování vedoucích k zaměstnancům byla tehdy velmi nevhodná až arogantní. Pokud firmu vedli vedoucí z Japonska bylo vše úžasné. Po předání do českých rukou byl zaměstnanec onuce. Nemůžu soudit v jakém stavu je to dnes.
Dobrý den, děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Personální oddělení
Dobrý den, děkujeme Vám za Vaší recenzi. Jsme velmi rádi, že jsme mohli být součástí Vašeho rozvoje v super kolektivu. Mzdy se každoročně navyšují o 2,5 - 3,5%. Personální oddělení
Komunikace se zákazníky i mateřskou firmou v angličtině, práce v SAP, spolupráce s jinymi odděleními
Člověk není jen číslo, určitě jednání nadřízených, motivační ohodnocení
Dobrý den, děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se u nás máte možnost rozvíjet, ať už v anglickém jazyce nebo systémech jako je SAP. Motivací může být například získání co nejvyššího finančního bonusu, který uděluje vedoucí každý měsíc. Personální oddělení
Jak by mi to sedlo ve společnosti Panasonic Automotive Systems Czech, s.r.o.?
Dotovane stravovani a svoz zdarma do zamestnani.
Predevsim je nutna uprava pracoviste, protoze pokud jsem pracoval ve vyrobe, bylo vse nastaveno pro pracovniky "japonskeho vzrustu", tim samozrejme myslim trpasliky. Merim dva metry, mel jsem s tim opravdu vazny problem. Nejen pracovne ale i zdravotne, proto jsem skoncil. Jinak prace i system byl dobry, myslim relativne ferovy. Mam ale vyhrady vuci snaze udrzet vysokou vyrobni normu i za cenu nizke kvality zbozi, v tomto pripade plochych televizoru.
Pri kontrole kvality jsem nachazel vyrazne vady, ale protoze by klesla vyteznost, tak jsem byl nadrizenymi nucen zbozi poustet dal, a pak jsem se mel drzet jakesi stredni urovne vad.
Nakonec mi bylo receno, ze jsem nejake vady, ktere jsem nemel propustit, pustil dal.
Jenze jsem mel podle mych primych nadrizenych propoustet kvuli vyteznosti i vetsi vady.
A tento nesoulad mi opravdu vadil.
Na druhou stranu, kdyz jsem pracoval jako skladnik, nemohl jsem si svou pozici vynachvalit. Vse fungovalo, jak ma.
Dobrý den, zpětná vazba pravděpodobně patřila kolegům z Panasonic Plzeň. HR
Dobrý den, děkujeme za vaší recenzi! Jsme rádi, že se Vám u nás líbí a oceňujete naši týmovost. Přejeme Vám i nadále hodně úspěchů! Personální oddělení
možnost výuky angličtiny
jídelna
školení v rámci testovacích zařízení
chybějící vlastní řízení projektů
nastavované normy při opravách či nejasných analýzách
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi! Jsme potěšeni, že využíval výuku angličtiny a byl/a jste spokojen/a s naší jídelnou. Nastavované normy jsou jako řešení navrhovány odborníky či vedením. Personální oddělení
Příležitost využít cizí jazyky
Technologie
U této firmy máme ještě 13 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?