Nejvíc mi vadí, že manažeři používají dvojí metr.
Občas se stává, že vedení společnosti nezajímá časová náročnost projektu a chtějí po podřízených takový termín, který nelze splnit.
Vedení společnosti nezajímá názory podřízených zaměstnanců, ale pouze názory vedoucího oddělení
Response from employer:
Dobrý den, moc Vám děkujeme za zpětnou vazbu. Na každém názoru záleží a snažíme se je distribuovat dále, avšak ne každý návrh lze implementovat nebo není v souladu s pravidly PAS. Pokud máte nějaký nápad na zlepšení nebo chcete vyjádřit svůj názor, přijďte na Kávu s HR. Personální oddělení
Levnější a chutnější obědy
Chtělo by to více peněz
Respekt názoru podřízených
Response from employer:
Dobrý den, děkujeme za Váš názor. Pokud máte nějaké připomínky, můžete využít nástěnku přímo v kantýně nebo web aramarku na intranetu. Co se týče mezd, ty se zvedají každý rok o 2,5 - 3,5%. Druhou možností je využití kariérního růstu. Personální oddělení
Dobrý den, děkujeme za Váš názor. Pokud máte nějaké připomínky, můžete využít nástěnku přímo v kantýně nebo web aramarku na intranetu. Personální oddělení
Oddělení nákupu, střídají se tu zaměstnanci a s těmi stálými je špatná komunikace.
Response from employer:
Dobrý den, děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Jsme rádi, že Vám naše benefity vyhovují. Pokud máte potíže s komunikací s někým z konkrétního oddělení, můžete řešit přímo s nadřízeným nebo s HR. Personální oddělení
- prostor pro realizaci
- podpora vedoucího pracovníka
- vzdělávání a možnost odborných konzultací
- pružná pracovní doba
- stravování - kantýna
velký počet zaměstnanců v jedné kanceláři - pracovní podmínky pro soustředění
Response from employer:
Dobrý den, moc Vám děkujeme za krásnou zpětnou vazbu. Práce v open space office je bohužel někdy těžší na soustředěnost. Pokud Vám to pracovní pozice dovolí, vytáhněte sluchátka. :-) Personální oddělení
Příležitost využít cizí jazyky
Technologie