pracovní náplň odpovídá pracovní době
skloubení pracovního a soukromého života
jasně nastavené povinnosti
příliš striktní vyžadování začátku a konce pracovní doby
plat neobsahuje složku osobního ohodnocení
Response from employer:
Dobrý den, moc děkujeme za Váš názor. Pracovní dobu jsme od 1.4.2024 upravili a příchod je nyní od 6:30 - 8:00 v návaznosti na to odchod po 15:00. V pátek můžete z práce vyrazit již ve 14:00. Finanční bonus, který uděluje vedoucí, obsahuje mimo jiné i složku "osobní hodnocení". Personální oddělení
How would I fit in at Panasonic Automotive Systems Czech, s.r.o.?
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Benefity, kantýna (možnosti snídaní, svačin, oběda, večeří), klouzavá pracovní doba pro THP.
Bylo by fajn, kdyby se zbytečně přestaly házet klacky pod nohy napříč odděleními, prosperovala by celá firma. Zlepšil bych tok informací mezi zaměstnavatelem a zaměstnanci.
Response from employer:
Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu. jsme rádi, že Vám naše benefity včetně kantýny vyhovují. Pokud máte nějaký nápad, jak informovanost mezi zaměstnanci zlepšit, určitě nám dejte vědět. Personální oddělení
Pracovní oděv, není nutná čepice, místo o polední pauze by se hodilo ve venkovních prostorách - ne kuřátna.
Response from employer:
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Pracovní oděv je u nás bohužel nutností. Ohledně venkovních prostor se zamyslíme a pokusíme se přijít na nějaké řešení. Pokud máte nějaké nápady na zlepšení, určitě nám dejte vědět. Personální oddělení
Potkala jsem skvělé lidi z různých oddělení.
Naučila jsem se spoustu zajímavých věcí a poznala hlouběji automobilový průmysl díky Panasonicu a služebním cestám k zákazníkům.
Celkově vidím Panasonic jako dobrého učitele. Práce je sice pod tlakem, ale to je dnes všude 🙂
Netýmovost některých mezinárodních kolegů.
Občasné alibistické boje mezi odděleními.
Order and rules
Vzhledem k tomu, že se jedná o mezinárodní a velkou společnost a především automotive, který podléhá normám, tak každé oddělení má svá pravidla a procedury. Oddělení kvality, ze kterého jsem, dohlíží na dodržování pravidel, instrukcí a procedur, případně kooperuje se systémovou kvalitou, procesním engineeringem a snaží se, aby práce, kterou lidé odvádí, byla jasně a srozumitelně popsána a v případě nejasností či konfliktu mezi odděleními nám všem pomáhají věci uvést na pravou míru, popřípadě je lépe a detailněji popsat. Bez řádu a pravidel nelze pracovat 🙂
Opportunity to learn new things
Každé zaměstnání přináší něco nového. Panasonic naučí operátory jak smontovat a testovat rádia, taktéž je učí důslednost, opatrnosti a práce podle instrukcí. Mě konkrétně naučil se anglicky rozmluvit, naučila jsem se jak fungují automobilky díky služebním cestám a naučila jsem se řídit nové projekty z pohledu kvality. Taktéž jsem se naučila pracovat pod tlakem a komunikovat se všemi odděleními a spoustu dalších věcí. Všeobecně je Panasonic dobrým učitelem ze všech stran.
Response from employer:
Dobrý den, moc Vám děkujeme za skvělou a upřímnou zpětnou vazbu! Boje mezi odděleními se bohužel občas stávají v každé firmě. Každé oddělení má svá pravidla a chce mít za sebe vše v pořádku. Personální oddělení
Pracoval jsem na výrobní lince a je pravda, že to bylo trochu těžké, ale člověk si zvykne, měl jsem své kolegy rád, pracoval jsem tam srdečně
S botami to bylo hodně těžké a hlavně mě kvůli tomu bolely nohy
Response from employer:
Dobrý den, děkujeme Vám za Vaší skvělou recenzi! Dobrý kolektiv je základ! Pracovní oděv je u nás nutností a k tomu patří i obuv. Snažíme se ale stále přicházet s novými a pohodlnějšími kousky. Personální oddělení
Příležitost využít cizí jazyky
Technologie