Tvou prací může být zlepšovat svět
Tvou prací může být zlepšovat svět
Naši kolegové jsou energičtí, pracovití, mají nové nápady, srdce a sociální cítění.
Oslavili jsme 30 let, tady jsou naše největší milníky v historii.
Oslavili jsme 30 let, tady jsou naše největší milníky v historii.
Neformální pracovní atmosféra+6

Člověk v tísni, o.p.s.

Humanitární a rozvojová pomoc

Hodnotový systém Empatie Benefity
Napsáno:leden 2026

Až rodinné zázemí nečekané v tak velkém společenství lidí, hodnotový soulad je asi daný i tím, čím se Člověk v tísni zabývá. Oceňuji velmi lidský přístup a flexibilitu, sladění s rodinným životem jde výborně, oceňuji možnost chodit do práce se psy. Kolektiv je směřován inkluzivně, ještě je v tomto co zlepšit systémově, ale co není v systému, vždy se vyřeší na velmi lidsky s vedením.
Pouze finanční ohodnocení. Posouvá se, ale pořád je to na hraně toho, co jde dlouhodobě zvládat, pokud člověk nemá druhého partnera či partnerku s vyšším příjmem.
Napsáno:leden 2026

Důvěra nadřízených, respektující styl komunikace, podpora, skvělé profesní zázemí ve smyslu zpracovaných manuálů a dokumentů.
Nic mi tu nechybí.
Napsáno:prosinec 2025

Kooperativní prostředí Kompetentní management Podporující síť kolegů
Sdílení informací napříč organizací Napnutý rozpočet Komplexní prostředí, kde je obtížné prioritizovat
Napsáno:listopad 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti Člověk v tísni, o.p.s.?
Bohužel do pozic nadřízeného se dostala osoba c tam neměla vůbec co dělat a nebyla absolutně kompetentní. Jinak tým byl super :)
Napsáno:říjen 2025

Možnost plánovat si pracovní dobu podle svých potřeb, možnost pomáhat lidem a mít pozitivní vliv na jejich životy, příjemný kolektiv a atmosféra.
Nízké platové ohodnocení (navíc když člověk dojíždí a utratí pár tisíc za jízdenky), časté personální změny, práce je občas psychický velmi náročná. V podstatě není možné si na vedení stěžovat ani toto vedení změnit.
Napsáno:červenec 2025

Péče o zaměstnance po lidské stránce, nemusím vysvětlovat, že mám děti, muže a vlastní život mimo organizaci.
Finanční ohodnocení. Často zvažuji, jestli si ještě můžu dovolit ten luxus - pracovat tady.
Napsáno:červen 2025

Velmi lidský přístup (absolutně nesrovnatelný s odlištěním v korporátu), přátelský kolektiv lidí, kteří mají motivvaci pomáhat a dělat svět lepším místem, žádná dogmatická rozhodnutí jednoho nabubřelýho člověka...
mzdové podmínky a absence benefitů jako jsou stravenky
Napsáno:květen 2025

lidi, atmosféra, vztahy, otevřenost, rovnost, lidskost, vstřícnost, spolupráce; máme perfektní funkční systémy oproti jiným organizacím nebo institucím - zefektivňují práci, umožňují plnohodnotné fungování online
Napsáno:květen 2025

Flexibilita, možnost skloubit pracovní a rodinný život (možnost home office i nad rámec smlouvy v případě nemocných dětí atp.) Hlubší smysl práce - negeneruji vyšší čísla na účtě pro management Lidský přístup ze strany zaměstnavatele
Dovedl bych si představit vyšší plat Uvítal bych některé další benefity (které z finančích a/nebo legislativních důvodů ale nejsou možné): stravenky nebo firemní stravování, proplacená multisportka
Napsáno:květen 2025
Zaujala / nezaujala vás firma Člověk v tísni, o.p.s.?