FAST ČR, a.s.

Velkoobchod s elektrospotřebiči a elektronikou

S kolegy i s nadřízenými , pouze pracovní doba ta byla důvodem mého odchodu
Pracovní doba

Naučila jsem se pracovat s lidma. Byt více společenská a trpělivá. Řešení reklamaci mě baví, snažím se dělat všechno pečlivě. Mám taky díky této práci spoustu novych přátel. Bohužel mě mrzi způsob odměňováni.
Způsob odměňováni.
Napsáno:prosinec 2018

Úžasný kolektiv, trávím v práci čas mnohem radši než jinde. Zatím je platové ohodnocení super, tak uvidíme, co bude dál. Nadřízení jsou super a je s nimi i sranda.
Chtělo by to krapet zapracovat na zaučení nováčků, ale jinak super.
Napsáno:prosinec 2018

Super kolektiv, možnost si vydělat přesně tolik kolik chci.
Nic mě nenapadá.
Napsáno:únor 2019

Když pracuješ a neflákáš se,.nemá vedení problém tě štědře ocenit. Přesčasy oceňují dost slušně. Pravda dělá se dokud se všechno neudělá. Takže se končí někdy pozdě. Zejména 10,11,a12 měsíc. Ale zase je lehká večeře zdarma + ovoce. Obědy se vaří ve firmě a jsou dotované, takže za hubičku. 😊

Kdo se nebojí práce a chce pracovat, tak se nemusí bát že nedostane zaplaceno co dopracoval. Je pravda že se dělá do ty doby než se všechno udělá. Taky je pravda že jsou tu přesčasy, ale je pravda že ty jsou zaplaceny. Prošel jsem hodně firem a tato je nejlepší. Jídlo dotované, zaměstnanecké slevy. Když se dělá jo dlouho tak je ovoce, lehká večeře a popřípadě sušenky zdarma. Jak jsem už psal dělá se dokud není vše hotovo, takže se dělá někdy dlouho. Ale je to adekvátně oceněno.
Napsáno:prosinec 2018

Slušný a férový přístup možnost karíéry pokud odvádíte dobrou práci velmi dobré školení motivační ohodnocení mnoho užitečných benefitů
liknavost a nečinnost některých kolegů... ,, musí pracovat"
Napsáno:duben 2019

Bohaté využití xls a sap dovedností.
Slabší benefity. Přesčasy nejsou úplně placené, tak jak by měly být.
Napsáno:září 2019

Neformální pracovní atmosféru
Atmosféra je velmi přátelská a neformální. Pracujete spíše s , kamarády, než se spolupracovníky. Někomu to může vyhovovat, ale někde je zvyklý na trochu formality aspoň s nadřízeným.

Pokud nemáte rozsáhlé pracovní zkušenosti, nebude to vadit. Základní věci potřebné pro práci Vás naučí, ale zbytek už bude na Váš. Také záleží na jaké pozici budete pracovat.
Napsáno:leden 2021

Víc dní v práci než dní volna. 3 víkendy v měsíci v práci.
Napsáno:červen 2022

Pokud se bavíme o centrále, ve Fastu si nejvíce cením kolektivu. Je mi velice sympatické tykání napříč všemi pozicemi ve firmě, vytváří to velice přátelskou a rodinnou atmosféru. Dále nesmím opomenout krásné nové kanceláře se zázemím a chill-out zónami v obou křídlech budovy. Ať už se jedná o FAST nebo o maloobchodní řetězec Planeo, firma pořádá firemní akce, kde si člověk může zaslouženě odpočinout a utužit vztahy s kolegy. Dále bych ráda zmínila skvělý benefit pro zaměstnance - velké slevy na firemní výrobky, portfolio je opravdu široké. Za velké plus považuji, že FAST dává šanci nováčkům bez předchozích zkušeností, vedoucí zaměstnanci se nebojí úkoly delegovat, kvůli čemuž samozřejmě práce ve FASTu může být výzva. Rozhodně bych zmínila i možnost kariérního postupu či možnost přesunu v rámci firmy. Ačkoliv je chvílemi práce ve FASTU náročná a požadavky se valí ze všech stran, shledávám práci ve FASTU velmi naplňující. Mohla bych se rozepsat dále, pozitiv je spousta, ale zkuste sami a pak můžete napsat svoje vlastní.
Každý z nás má preference někde jinde, pro někoho může být nevýhodou umístění firmy, společnost sídlí v Říčanech, pro jiného parkování, ne všechna parkovací místa jsou do minuty od vchodu a nebo každodenní dojíždění do kanceláří.
Napsáno:říjen 2023

U této firmy máme ještě 70 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma FAST ČR, a.s.?