Naučila jsem se pracovat s lidma. Byt více společenská a trpělivá. Řešení reklamaci mě baví, snažím se dělat všechno pečlivě. Mám taky díky této práci spoustu novych přátel. Bohužel mě mrzi způsob odměňováni.
Úžasný kolektiv, trávím v práci čas mnohem radši než jinde. Zatím je platové ohodnocení super, tak uvidíme, co bude dál. Nadřízení jsou super a je s nimi i sranda.
Chtělo by to krapet zapracovat na zaučení nováčků, ale jinak super.
Když pracuješ a neflákáš se,.nemá vedení problém tě štědře ocenit. Přesčasy oceňují dost slušně. Pravda dělá se dokud se všechno neudělá. Takže se končí někdy pozdě. Zejména 10,11,a12 měsíc. Ale zase je lehká večeře zdarma + ovoce. Obědy se vaří ve firmě a jsou dotované, takže za hubičku. 😊
Security and stability
Kdo se nebojí práce a chce pracovat, tak se nemusí bát že nedostane zaplaceno co dopracoval.
Je pravda že se dělá do ty doby než se všechno udělá. Taky je pravda že jsou tu přesčasy, ale je pravda že ty jsou zaplaceny.
Prošel jsem hodně firem a tato je nejlepší.
Jídlo dotované, zaměstnanecké slevy. Když se dělá jo dlouho tak je ovoce, lehká večeře a popřípadě sušenky zdarma.
Jak jsem už psal dělá se dokud není vše hotovo, takže se dělá někdy dlouho.
Ale je to adekvátně oceněno.
Atmosféra je velmi přátelská a neformální. Pracujete spíše s , kamarády, než se spolupracovníky. Někomu to může vyhovovat, ale někde je zvyklý na trochu formality aspoň s nadřízeným.
Jobs for people with no work experience
Pokud nemáte rozsáhlé pracovní zkušenosti, nebude to vadit. Základní věci potřebné pro práci Vás naučí, ale zbytek už bude na Váš. Také záleží na jaké pozici budete pracovat.