No, tak tyto úkoly,co si vedení představuje, náročné v současné nefunkční době rozhodně jsou. Ale je nutno věřit, že bude někdy lépe. Naděje umírá poslední :-).
Moje vedoucí byla skvělá, férová, snažila se za svůj tým bojovat a zajistit pro své chráněnkyně benefity. Bohužel ředitelé poboček umí jen rozdávat úkoly a nezajímá je, zda je v silách referentek všechnu práci zvládnout a v jakém rozsahu. Radit umí každý, ale zvládnutí úkolu je věc druhá.. A ohodnocení zaměstnanců v poměru s jejich výkonem je dle mého směšná.
Lidé si chodí pro dávky a berou je jako samozřejmost, což je absolutní nesmysl a k referentkám se chovají jako hulváti, nevděčně a sprostě.
Ano, cybí mi více peněz za mnou odvedenou práci, férový přístup nejvyššího vedení, fungující hardware i software a pružný přístup k řešení problémů. Dále bych uvítala, kdyby nás od přepážek občas poslouchalo nejvyšší vedení a také aby si naši práci přišli třeba na týden vyzkoušet. Aby námi nepohrdali a měli snahu nás odměnit