No, tak tyto úkoly,co si vedení představuje, náročné v současné nefunkční době rozhodně jsou. Ale je nutno věřit, že bude někdy lépe. Naděje umírá poslední :-).
Moje vedoucí byla skvělá, férová, snažila se za svůj tým bojovat a zajistit pro své chráněnkyně benefity. Bohužel ředitelé poboček umí jen rozdávat úkoly a nezajímá je, zda je v silách referentek všechnu práci zvládnout a v jakém rozsahu. Radit umí každý, ale zvládnutí úkolu je věc druhá.. A ohodnocení zaměstnanců v poměru s jejich výkonem je dle mého směšná.
Lidé si chodí pro dávky a berou je jako samozřejmost, což je absolutní nesmysl a k referentkám se chovají jako hulváti, nevděčně a sprostě.
Ano, cybí mi více peněz za mnou odvedenou práci, férový přístup nejvyššího vedení, fungující hardware i software a pružný přístup k řešení problémů. Dále bych uvítala, kdyby nás od přepážek občas poslouchalo nejvyšší vedení a také aby si naši práci přišli třeba na týden vyzkoušet. Aby námi nepohrdali a měli snahu nás odměnit
Výhoda je polopružná pracovní doba, lze si plno věcí zařídit.
Vedení je nekompetentní. Manažerské dovednosti ani v základech. Neohodnocení práce, neobjektivita, neschopnost řešit problémy, používá se běžně dvojí metr.
Nepropracovaný systém vzdělávání, nulová vidina kariérního růstu, rigidní postupy. Pro ambiciózního člověka nevhodné prostředí.
Flexible working hours
Pevná pracovní doba je od 8:00 - 13:00, ale lze přijít už na 6:00 a odejít nejpozději v 18:00, takže je tu možnost odejít brzy a pak si hodiny nadpracovat např. kvůli osobním, rodinným záležitostem, apod.
Jobs for people aged 50+
Obecně je věkový průměr zaměstnanců vyšší, postupy jsou rigidní a nedochází k žádným inovacím, dynamickým změnám, či nutnosti učit se novým technologiím (právě naopak, v tomto je ÚP pozadu).