Výhoda je polopružná pracovní doba, lze si plno věcí zařídit.
Vedení je nekompetentní. Manažerské dovednosti ani v základech. Neohodnocení práce, neobjektivita, neschopnost řešit problémy, používá se běžně dvojí metr.
Nepropracovaný systém vzdělávání, nulová vidina kariérního růstu, rigidní postupy. Pro ambiciózního člověka nevhodné prostředí.
Flexible working hours
Pevná pracovní doba je od 8:00 - 13:00, ale lze přijít už na 6:00 a odejít nejpozději v 18:00, takže je tu možnost odejít brzy a pak si hodiny nadpracovat např. kvůli osobním, rodinným záležitostem, apod.
Jobs for people aged 50+
Obecně je věkový průměr zaměstnanců vyšší, postupy jsou rigidní a nedochází k žádným inovacím, dynamickým změnám, či nutnosti učit se novým technologiím (právě naopak, v tomto je ÚP pozadu).
Využávám možnosti k vyjádření a objasnění, že jsem pracovala pod úřadem práce, kam jsme byli úředně převedeni z městké části. Dělala jsem nepojistné dávky, nikoliv nabídky práce.
Dobré zázemí, přes velmi náročnou práci na psychiku skvělý kolektiv, držel při sobě. Naučila jsem se více spolupracovat s kolegyněmi a naslouchat uchazečům. Ale také jsem se naučila ne vše věřit uchazečům o zaměstnání...
Příliš mnoho zbytečných tabulek, příliš mnoho zbytečné administrativy, kdy jsme ztrácely čas věnovat se uchazečům.
Opportunity to use foreign languages
Byla to jedna z možností při hledání zaměstnání
Jobs for people with no work experience
Je možnost zde zkušenosti získat a praxe je nejlepším učitelem