Nadupané benefity včetně benefitního portálu
Možnost Homeoffice 60/40
celkově 30 dní dovolené
skloubení práce a osobního života na super úrovni
zvyhodněné tarify pro rodinu a přátělé
každý 2 roky nový mobil
Celkově platí, že pokud máš rád prostředí, kde se lidé podporují, kde je prostor pro rovnováhu práce a osobního života, a kde ti firma nabídne solidní benefity, ve Vodafone bývá vysoká pravděpodobnost spokojenosti.
Každý může zvolit kariéru jinde, ale někdy nám trvá sehnat náhradu déle, než je vhodné.
Jak by mi to sedlo ve společnosti Vodafone Czech Republic a.s.?
Ve Vodafonu není problém skloubit osobní a profesní život. Vše se dá dohodnout.
S kolegy je radost pracovat, jsou to neskutečně milí a obětaví lidé, kteří vždy poradí, pomohou a společně vše zvládneme.
Ideální by bylo, aby samo vedení mělo pořádek a jistotu v tom, co chce, ale i to, co nechce. Samotní členi boardu jdou občas v požadavcích proti sobě, což samotné pracovníky pak staví do nezáviděníhodných pozic.
Možnost kariérního růstu, nastoupil jsem jako operátor zákaznické podpory a nyní pracuji v IT.
Benefity pro stále zaměstnance
Pravidelná možnost komunikace přímo s vedením
Chybí odbory
Pravidelné navyšování platu by mohlo být větší
Musím říct, že fungování našeho týmu je nadstandardní. Můj nadřízený vytváří fungující prostřední, kde má možnost každý říci svůj názor. Zároveň firma jako celek se snaží vyslyšet potřeby zaměstnanců, například úpravou benefitů k větší spokojenosti.