Vodafone Czech Republic a.s.

Telekomunikační činnosti

V posledni dobe se vymysli nesmysly.
Napsáno:říjen 2024

Firemní atmosféra. Nedotažené projekty. Pomlouvání kolegů od nadřízeného.
Napsáno:srpen 2024

Hrozně mě zklamalo chování, a postavení firmy k dané osobě
Napsáno:říjen 2024

Hybridní model, 2 dny v office, 3 dny doma benefitní program sick days
netransparentnost současného vedení nikdo ze seniorního managmentu nedokáže nic zavlastnit málo vize strategie velmi slabá atmosféra strachu, kdy odchází nejlepší z nás
Napsáno:únor 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti Vodafone Czech Republic a.s.?
Stále existují srdcaři (otázka jak dlouho ještě...) Podpora zkrácených úvazků a hlavně i maminek po návratu např. z mateřské Střední management stále věří v zázrak a zvrat k lepšímu
Top management odtržení od reality - velká mezinárodní společnost Chybějící přímá odpovědnost za svá rozhodnutí - kolektivní odpovědnost Vertikalizace vs lokální struktury - dopadá na řadové zaměstnance Otřesné prostředí v centrále - Open space (hluk, sdílená místa, hlava na hlavě) Nucený návrat do kanceláří - bohužel v hlučných Open space prostorech se nedá soustředěně pracovat Dnes se zaměstnanec bojí zmínit že zde pracuje

Práci v mezinárodním prostředí
Velká část firmy je součástí tzv. vertikál. Tzn. mezinárodní týmy napříč mnoha zeměmi a možnost potkávat na projektech se (virtuálně) s kolegy z různých zemí

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Nabídka zkrácených úvazků u všech pozic, volná pracovní doba (po dohodě s nadřízeným)
Napsáno:únor 2025

Naprosto nereálné očekávání výsledků celé prodejní sítě, kdy VF jako takový celý trh více a více ředí novými a novými prodejními kanály...a přitom v tak konkurenčním prostředí očekává zvyšování prodejů. Následkem je naprostá absurdity vlevo vpravo, kdy je elitní nadřízený/á vyhozen/á a nahrazen/á někým z úplně jiného oboru. Výsledkem je samozřejmě, ještě zhoršení situace. Tento duch fungování v kombinaci s utrácením prostředků za všechno možné jen ne za zvýšení mezd...mělo za následek jen hromadné odchody a nabírání nováčků, kteří jsou oklamáni a nemají žádné zkušenosti.

Lidé jsou většinou přijímání podle schopností které prokážou při pohovoru+podle motivace kterou projeví (překvapivě chce zaměstnavatel na prodejní pozici mimo jiné slyšet i to, že je zaměstnanec motivován penězmi).

Práci bez přesčasů
Protože kromě pár minut po zavírací době a ranímu meetingu jednou měsíčně (započítanému do pracovní doby), nejsou na pobočce nikdy hodiny navíc. Je možnost zaskakovat na pobočkách, ale všechno je fér a většinou je to pro člověka hodně výhodné a nepovinné.
Napsáno:únor 2025

Flexibilní pracovní doba. Dlouholetí prima kolegové, pokud je tu máte.)
Poslední dobou schopní lidé odchází, VF si jich neváží. Na vedoucí pozice se dostávají rychlokvašky bez potřebných zkušeností.
Napsáno:leden 2025

Spolupráce v týmu i s nadřízeným byla velmi dobrá.
Co mě překvapilo nemile je veliké množství práce.
Napsáno:srpen 2025

atmosféra, kolegové, tým, benefity
někdy si nechá odejít kvalitní zaměstnance
Napsáno:březen 2025

Dobre benefity, flexibilni pracovni doba.
Nepovedena globalni vertikalizace teamu. Neprilis povedena spoluprace global / lokal. Priliz mnoho konfliktu a nejasna cesta vpred. Rovnez vse podleha 168 schvalenim, a malo se toho deje. Prilis mnoho meetingu, ktere ve finale nic nevyresi.
Napsáno:únor 2025

Zaujala / nezaujala vás firma Vodafone Czech Republic a.s.?