5tydnu dovolene, 5 dalsich dnu, tatinkovske volno (pul roku dovolena pri narozeni ditete), 24k benefitnich bodu, stravenky rovnou k vyplate.
Nadrizeni jednaji na ferovku, exco komunikuje pravidelne s celou firmou.
HO v pomeru 2:3
navysovani platu jen max o 10% jednou za rok, ale musite to resit uz pul roku dopredu.
Skvělá firemní kultura, kolektiv, přístup vedení k zaměstancům.
Vedoucí pracovník/nadřízený. Protěžoval/a nové zaměstnance z venku firmy, místo, aby podporovala růst interních lidí ve svém týmu, kteří měli dostatek praxe a schopností.
Jak by mi to sedlo ve společnosti Vodafone Czech Republic a.s.?
Firemní kultura a celková atmosféra ve firmě. Otevřená komunikace i ze strany vedení. Velmi zajímavé benefity.
Silnější vliv bristské mateřské společnosti - kdy ne všechno z grupy dává smysl pro lokální implementaci.
Vysoké praocvní tempo, není pro lidi co se chtějí vézt.
Velky pocet benefitu (telefon, tarif, stravenky, cafeteria). Work-life balance naprosto super. Pohodovy tym. Predstavenstvo pravidelne komunikuje smerem dolu, co se deje ve firme. Moderni IT vybaveni. Moderni kancelare.
Slaba, az temer zadna zpetna vazba. Neproduktivni lidi v tymu, coz nikdo neresi.
V mém pracovním týmu byla velmi přátelská atmosféra. Platově hodnotím firmu jako standardní až nadstandardní. Pracovní náplň přinášela určitou svobodu, pokud jsem měla výsledky a splněné povinnosti, nemusela jsem pevně dodržovat pracovní dobu. Výhoda práce na Home office -nemusela jsem čerpat nemocenskou, čerpání dovolené dle dohody kdykoliv. Mnoho výhodných benefitů k platu.
Velký tlak na výsledky s velmi malou podporou marketingového oddělení. Firma se postupem let mění s ohledem na aktuální vedení, z mého pohledu nesprávným směrem. Špatná a zdlouhavá komunikace a spolupráce mezi jednotlivými odděleními. Dlouhá prodleva mezi novým návrhem a jeho realizací. "Občas" nesprávní lidé na svých místech.