V areálu Kavčích hor to neustále žije, neustále se rozrůstáme a vytváříme všichni do jednoho jeden velký společný projekt pod názvem "Česká televize."
Jedním z našich hlavních poslání je sloužit veřejnosti v rámci informovanosti a vzdělávání.
Česká televize image 3
Smysluplná práce+7

Česká televize

Tvorba televizních programů a vysílání

Fajn pracovní doba, 5 týdnů dovolené + 3 sick days
Osobní konto a jeho výše je spíš na oko, nízká mzda, není možnost kariérního posunu

Uplatnění pro starší 50 let
Firma je dobrá pro ty, co se chtějí “zašít” před důchodem a mít pohodu.

Náročné úkoly
Není vhodná, jelikož vás zde náročné úkoly nečekají.
Napsáno:leden 2025

Kolegové, na které se člověk může spolehnout, rozumí si s nimi, setkává se s nimi i ve volném čase. Velké zázemí. Odbory, které vyjednávají přidání mezd. Příspěvek na penzijní připojištění 1 6​00 Kč/měsíc. Dětské tábory letní i zimní pro zaměstnance. Dva podnikový lékaři přímo v areálu, zubař v areálu. 4 jídelny, každý den výběr ze 7 jídel, 2 polévek, tématické týdny, možnost snídaně, oběda i večeře. Kavárna. Cukrárna. Člověk se tady setká s téměř 100 profesí. Knihovna. Zajímavé přednášky a workshopy. Slevy např. v Alze.
Mzda. Složité zdlouhavé procesy. Nutnost veřejných zakázek, které některé procesy ještě více prodlužují. Spousta věcí se řeší papírově, ještě nejsou v digitální formě. Nedostatek financí je znát nejen na mzdě ale také na budovách, některých zařízeních,... V některých oddělení nedostatek lidí, zrušená pracovní místa, která jsou potřeba.
Napsáno:srpen 2024

Speciální efekty. I takové zdánlivě méně významné věci mohou ve výsledku vytvořit velkolepý vizuální zážitek!

Tvořit obsah, který bude odpovídat požadované kvalitě, vyžaduje větší míru ochoty zkoušet nové technologie a možnosti provedení.

Díky tvoření společného obsahu získáte možnost nahlédnout do zákulisí aktuálního dění ve světě.

Na samém začátku, než se obsah odvysílá na obrazovky, stojí i naši truhláři, rekvizitáři, stavěči scénických dekorací, krejčí, obuvníci a další...+7

kreativní prostředí fajn kolegové žádný "tvrdý" dress code, casual Friday je každý den home office dle potřeby a dohody nadřízený - lidský, empatický, otevřený, schopný přijmout i jýn názor, naslouchá a přijímá zpětnou vazbu
Procesy jsou často zatížené zbytečnou administrativou a potřebou mnoha podpisů. Je nutné se zaměřit na jejich zjednodušení a digitalizaci.

Pružnou pracovní dobu
Není to možné v celé ČT, ale v řadě týmů ano. Klasicky máme povinnou část a ostatní je na nás. Je to možnost, nikoli povinnost, a hlavně je to o důvěře.

Náročné úkoly
Zajímavé projekty, úkoly zaměřené na inovace, efektivitu, které vedou k eliminaci administrativy a posílení kreativity.
Napsáno:únor 2022

V IT je to nsprosto neřízená střela.
Napsáno:říjen 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti Česká televize?
Zázemí pro zaměstnance, společenské kontakty a možnost poznávat lidi z branže. Přátelská pomoc zkušenějších kolegů.
Nekompetentní vedení, neustálý stres a nejistota ve vztazích na pracovišti, pracovní prostředí, přitahující kariéristy a lidi bez názoru, zaměstnanec je považován za součást inventáře.
Napsáno:září 2021

Zajímavá práce.
Nízká zodpovědnost za špatná rozhodnutí.
Napsáno:říjen 2021

S kolektivem
Plat a narocnost - hodne prace
Napsáno:leden 2021

Přátelský přístup, fajn a kreativní kolektiv, vedení s jasnou vizi a cily.
Hodně pracovního vytížení.
Napsáno:únor 2021

benefitz , pracovní doba , myda vždz včas
můj nadřízený byl s mojí prací jak tvrdil spokojem ovšem smlouvu mi neprodloužil protože mě nechce kolektiv ...já myslel že rozhodující je pracovní výkon ...
Z oddělení:Bezpečnost, ostraha, ozbrojené složky
Napsáno:červenec 2020

Velmi rozmanitá práce, každý den něco nového, žádná nuda. Člověk se dozví velké množství informací.
Nezájem nadřízených o pomoc se zaučením. Kolegové mají svých starostí dost, proto se nováčkům nemohou věnovat. Nadřízení již očekávají pracovní výkon, přičemž nováček nemá ještě ani heslo od PC. Nespravedlnost v odměňování i rozdělování práce. Nelogičnost mnohých rozhodnutí. Velmi arogantní chování některých editorů. Celkově se jedná o zkostnatělou instituci.
Napsáno:červen 2020

Zaujala / nezaujala vás firma Česká televize?