V areálu Kavčích hor to neustále žije, neustále se rozrůstáme a vytváříme všichni do jednoho jeden velký společný projekt pod názvem "Česká televize."
Jedním z našich hlavních poslání je sloužit veřejnosti v rámci informovanosti a vzdělávání.
Česká televize image 3
Smysluplná práce+7

Česká televize

Tvorba televizních programů a vysílání

Klid,pracovní doba
Mzda
Napsáno:březen 2025

Dobry kolektiv lidi
Nekompetetni vedeni bez jakehokoliv feedbacku a praci s podrizenymi a zamestnanci obecne.
Napsáno:listopad 2024

Speciální efekty. I takové zdánlivě méně významné věci mohou ve výsledku vytvořit velkolepý vizuální zážitek!

Tvořit obsah, který bude odpovídat požadované kvalitě, vyžaduje větší míru ochoty zkoušet nové technologie a možnosti provedení.

Díky tvoření společného obsahu získáte možnost nahlédnout do zákulisí aktuálního dění ve světě.

Na samém začátku, než se obsah odvysílá na obrazovky, stojí i naši truhláři, rekvizitáři, stavěči scénických dekorací, krejčí, obuvníci a další...+7

Vykonávám pozici, která mě rozvíjí. Pracuji s příjemnými lidmi. Volnočasové aktivity podporované zaměstnavatelem jsou příjemné.
Zatím mi vůbec nic nechybí, jsem spokojena.
Napsáno:červen 2024

Pracovní doba, benefity, prostředí, smysluplnost celé organizace
Tlak z vně organizace, neuznání odvedené práce, tak jak byla udělaná daným člověkem, závist úspěchu
Napsáno:červen 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti Česká televize?
Příjemné a přátelské prostředí.
Napsáno:březen 2023

Velmi přátelský kolektiv, zajímavé zaměstnanecké benefity (příspěvek na penzijní připojištění, osobní konto, občas možnost získání vstupenek na nejrůznější akce od kina po divadlo, slevy u partnerských organizací), dobrá dostupnost MHD, dotované stravování.
Nízké finanční ohodnocení, nemožnost růstu (na mé pozici), zdlouhavé procesy, velmi těžce se zde něco mění - i když by to byla změna k lepšímu.
Napsáno:září 2022

Pro mne vyhovující pracovní doba, 5 týdnů dovolené a další benefity jako osobní konto, příspěvek na důchodové připojištění, 3 dny zdravotního volna
Nízká mzda, nulová motivace a nezájem ze strany vedení, žádný kariérní posun
Napsáno:listopad 2021

Jako komplexně Českou televizi hodnotím dobře, není to společnost s ostrými lokty, ale přátelská. Vyrábět kvalitní pořady a ještě za to mít zaplaceno, je sen.
Hodně lidí nemá možnost stát se zaměstnancem, a musí pracovat jen externě. Modernizace procesů by ušetřila zbytečnou byrokracii. Jak zde někdo popisoval, zaučování v budově zpravodajství nemá nastavená pravidla. Učí se za pochodu, kdy se chyba může dostat až před diváka.

Práci, co dává hlubší smysl
Vyrábět pořady, které jsou společnosti přínosem, je krásná práce. A pracuje na nich hodně lidí.

Rozmanitou práci
Při výrobě pořadů je tolik profesí! V České televizi má člověk neuvěřitelný výběr. Pracuje se v hlavní budově, takzvané vejškovce (výšková budova), a přilehlých budovách, kde jsou velká studia, střižny, dabing, jsou tam take sklady nábytku, rekvizit, zbraní, výrobní dílny na dekoraci a stavbu, kašérna atd. Zpravodajství, sport a publicistika se vyrábí v jiné - oddělené budově.
Napsáno:listopad 2021

Zázemí, rozsáhlost, timing.
Napsáno:květen 2021

Naučil jsem se nové věci
Práce na ŽL od - do 8 1/2 hodiny denně
Napsáno:listopad 2019
Zaujala / nezaujala vás firma Česká televize?