Českou televizi tvoříme společně – na Kavčích horách, v brněnském i ostravském studiu a v regionech.
Jedním z našich hlavních poslání je informovat a vzdělávat veřejnost.
U nás se můžete podílet na smysluplných projektech, které oslovují miliony diváků – od televizní tvorby až po významné kulturní události jako je KVIFF.
Smysluplná práce+6

Česká televize

Tvorba televizních programů a vysílání

Jsme Česká televize – jsme u všeho podstatného, co se děje doma i ve světě. Rozvíjíme českou tvorbu dostupnou každému a podporujeme společensky významné projekty. Nabízíme práci, která má smysl. Budete mít příležitost být u událostí, které ovlivňují celou společnost. Respektujeme rozmanitost pracovních týmů. Náš obraz tvoříte vy. Přidejte se k nám.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.

Smysluplná práce

Smysluplná práce

Učit se a posouvat

Učit se a posouvat

Rozmanitá práce

Rozmanitá práce

Za každým natáčením stojí naši lidé.

Za každým natáčením stojí naši lidé.

Různé zkušenosti. Jeden cíl.

Různé zkušenosti. Jeden cíl.

Náš tým ČT sport

Náš tým ČT sport

Zaujala / nezaujala vás firma Česká televize?