Česká pošta, s.p.

Poštovní služby

Jsme jednou z největších firem v České republice. Aktuálně procházíme transformací a měníme způsob, jakým fungujeme, a vy máte možnost ovlivnit budoucnost České pošty. Naše pobočky, depa, třídící centra a doručovací kontaktní centra pracují v dokonalé souhře. Kurýři, pracovníci na přepážkách a zaměstnanci z centrály, každý z nich hraje klíčovou roli ve fungování celé firmy. Přidejte se k nám a přispějte k úspěchu a inovacím, které nám pomohou růst a uspět v rychle se měnícím prostředí.

Jediná spokojenost je, že Česká pošta je státní podnik, tudíž relativní jistota zaměstnání
Nespokojenost S NAPROSTO MIZERNOU MZDOU: jako přepážkový pracovník 13.500,- Kč čistého!!!! A to prosím po 3 letech u Pošty, (po proklamovaném zvýšení platu v médiích), s maturitou a celkově odpracovaných 40 letech!! SMĚŠNÉ!! Kdejaká prodavačka se základním vzděláním bere o 5 tisíc více. Dokonce mám stejnou čistou mzdu jako uklizečka (moje kamarádka), která chodí domů s čistou hlavou a nepotřebuje žádné znalosti. Další nespokojenost je každodenní tlačení zaměstnanců do prodeje finančních produktů. A za každé nesplnění plánu KRÁCENÍ VÝKONOVÉ MZDY z už i tak mizerného platu!! NEJSME FINANČNÍ PORADCI, jsme přepážkoví pracovníci.
Napsáno:prosinec 2018

Nic,je mi líto.
Téměř všechno, zamnestnavatel zaspal dobu a ve vedení si delaj co chtějí.

Pracovní doba
Stále se musely nabízet produkty, stále nabízet simkarty, stále nabízet papírové dodejky i když měli ZK a stačila jen e-dodejka. Přes Vánoce stejný plat a mnohonásobně vice práce

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Měli jsme 6h pracovní dobu, tedy od 6-12 a 12-18. Byl čas dopoledne i odpoledne
Napsáno:srpen 2019

Stravenky, FKSP, vyhovující pracovní doba, dobří kolegové.
Nízké mzdové hodnocení zaměstnanců v IT. V mnoha případech zastaralá výpočetní technika což výrazně ovlivňuje pracovní činnost zaměstnanců. Vlastní iniciativa není (v mnoha případech) z pohledu nadřízených vnímána pozitivně.

Pokud do společnosti nastoupí člověk na managerskou pozici a jedna z prvních vět, kterou pronese veřejně je, že netuší jak se dostane dopis z bodu A do bodu B svědčí o tom, že v této společnosti není třeba velkých zkušeností.
Napsáno:září 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti Česká pošta, s.p.?
Česká pošta mi dala velkou lekci. Naučila mne pracovat za pět lidí a odměna byla pro jednoho člověka. Zjistila jsem, že člověk umí pracovat i více než na sto procent. Dnes vím, jak jedinec dokáže přejít své limity.
U tohoto zaměstnavatele nesmíte mít svůj názor, pokud pracujete jako ovce, je vše ok. Jakmile se projevíte nesouhlasně, postih Vás nemine. Pokud pracujete i dlouhá léta v tomto podniku, neplatíte za kvalitního zaměstnance. Nemáte nikde a u nikoho zastání. Naučila jsem se bát a nevážit si nadřízených.

jistota - Česká pošta po jednom odpracovaném roce dost často nabízí smlouvu na dobu neurčitou. stabilita - určitě neuděláte extrémní kariéru směrem nahoru. Pořád v tomto podniku přetrvává jakýsi postkomunismus, takže řízení a pravidla jsou zkostnatělá. A novinkám se brání, sice inovuje pořád, ale způsobem, že se vrací ke starým projektům.

Absolutně všichni zaměstnanci na České poště jsou přetěžovaní. V jiných společnostech práci jednoho zaměstnance "pošťáka" dělá třeba i pět zaměstnanců. Tudíž každý úkol je velice náročný - nejen fyzicky a časově, ale i psychicky.
Napsáno:listopad 2018

S kolektivem a zákazníky
Vedení, pracovní doba, absurdní systém, zodpovědnost za peníze, věčné doplácení
Napsáno:září 2019

volné víkendy a svátky, na rajoně si je člověk vlastním pánem, když mám hotovo můžu jít domů, práce venku bez počítače, fajn pracovní kolektiv
neadekvátní finační ohodnocení, naprostá neznalost poštovní problematiky z hlediska nadřízených, zastaralé zázemí pro zaměstanance, směrování podniku do budoucnosti není žádné, nesmyslné administrativní úkony, přetížené rajóny, chybějící zaměstnanci, špatná správa a údržba vozového parku, podnik si neváží svých letitých zaměstnanců

S doručováním jakýchkoliv zásilek se jistě v dohledné budoucnosti nehodlá skoncovat, tudíž práce je v tomto směru jistá. Za celou dobu co jsem u České pošty se nestalo, že by výplata přišla se zpožděním nebo docházelo k nějakým nesrovnalostem. Podnik má zajeté pochody, které fungují desítky let, i když se je občas někdo snaží změnit - nakonec se však vždycky zjistí, že ty léty prověřené procesy fungují stejně nejlépe.

Rozmanitou práci
Každý den je jiný, i když v lecčems podobný. Ale i zákazníci mají své nálady a to zkušený pošťák pozná ode dveří nebo podle pozdravu. Rozmary počasí dovedou také mnohé plány narušit, stejně jako vždy bdící vedení s managementem, které všudypřítomně modernizují. Kolegové se taktéž často střídají, takže tzv. ponorka nehrozí.
Napsáno:květen 2019

Vzdělávání, dobré benefity.
Malá mzdazd Malá mzda za moc práce a zodpovědnost, nedodržení podmínek vůči zákazníkovi ( balíky se nedoručují zákazníkovi a rovnou se dají na ukládací poštu, aby si je zákazník vyzvedl tam), ohromné množství stížností ze strany zákazníka, žádné odměny ze strany vedoucí.

Uplatnění pro starší 50 let
Tito lide jsou zodpovedni, stale maji dost sil na to, aby to zvladli i fyzicky. Tento vek lidi firme vubec nevadi.

Rozmanitou práci
U tohoto zamestnavatele rozhodne neni nuda, je to odvetvi velmi obsirne. Procesu zde je cela rada. Neni tato prace jednotvarna a take se clovek neustale vzdelava a uci se novym vecem.
Napsáno:srpen 2019

Naučil jsem se pár částí města
Se systémem, který zde vlastně ani není

Práci v týmu mladých lidí
Je zde více mladých lidí. Je to spíše dobrá práce pro začátek kariéry. A jsou ochotni pomoci v nouzi.
Napsáno:srpen 2019

Hlavní je stabilita a jistota výplaty. Dále i jednání je vstřícné a spolehlivé.
čas strávený v práci. Je to však individuální.

Prace bude pořád a zásilky se doručovat také budou stále.

Jelikož se tam mohou vše naučit. Můžou se rozvíjet dle vlastního uvážení.
Napsáno:srpen 2019
Zaujala / nezaujala vás firma Česká pošta, s.p.?