Česká pošta, s.p.

Poštovní služby

Jsme jednou z největších firem v České republice. Aktuálně procházíme transformací a měníme způsob, jakým fungujeme, a vy máte možnost ovlivnit budoucnost České pošty. Naše pobočky, depa, třídící centra a doručovací kontaktní centra pracují v dokonalé souhře. Kurýři, pracovníci na přepážkách a zaměstnanci z centrály, každý z nich hraje klíčovou roli ve fungování celé firmy. Přidejte se k nám a přispějte k úspěchu a inovacím, které nám pomohou růst a uspět v rychle se měnícím prostředí.

S ničím.
Málo peněz za tak velikou zodpovědnost. Neustálé kárání za nesplněné cíle. Musíte nutit lidem účty, ČEZ, Sazku, životko, aroma visačky a další blbosti, které na poštu nepatří (např.pytle do koše). Neproplácejí přesčasy! Chování vedoucích katastrofální. Ze začátku mažou med kolem pusy, jak je vše super. Ale po zkušebce máte z prémií nula nula prd a výplata stojí za nic a denní kárání, že nic neděláte. Nedoporučuji.
Napsáno:listopad 2024

Asi nedokážu říci nic pozitivního. Po více než dvou letech si hledám jinou práci. Nadřízený jedná s lidmi jako s kusem hadru. Běžně nás uráží a ponižuje i před ostatními zaměstnanci. Plat nemám, jaký mi byl slibovaný na pohovoru. Doposud jsem si snad jen jednou mohla sama zvolit, kdy chci dovolenou, jinak mi byla vždy určena a nařízena nadřízeným.
Českou poštu zkrátka nemohu doporučit.
Napsáno:červen 2025

Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. První týden byla pracovní doba 6 - 14.30, po měsíci to bylo 5 - 16.30.

Pro mě znamená jistota a stabilita: každé ráno půjdu do práce, odpoledne se vrátím a každý měsíc dostanu výplatu. To je u České pošty zaručené, jen ta pracovní doba není taková, jakou vám slíbí (já už dělala 5h-16,30h)
Napsáno:srpen 2024

Dobrý přístup vedoucích, osobní a slušní. Dalo se domluvit
Jako všude ve službách je člověk plně vázaný pracovní dobou
Napsáno:červen 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti Česká pošta, s.p.?
Nabídka produktů.
Napsáno:červen 2025

Neférové jednání Nadřízení se svých zaměstnanců nikdy nezastanou Neočekávané plošné razantní snížení mzdy Naprosté selhání ve spolupráci se zákazníky Vedení v nejexponovanější čas 'zmizí' do kantýny cpát se chlebíčkama, zatímco kurýři čekají ve frontě i 30 minut jen na dva papíry Hulvátské jednání Arogance Vysoká fluktuace pracovníků

Chování nadřízeného
Napsáno:červen 2024

Zaměstnavatel se nikdy nespozdil s výplatou.
Nebyla jsem spokojená s přístupem mého nadřízeného.
Napsáno:červenec 2024

Dobrý kolektiv
Na vedoucí se nikdy nedalo v ničem spolehnout.

Většinu věcí jsou vás ochotni zde naučit a nejsou požadovány předchozí zkušeností

Rozmanitou práci
Například na pozici " Listovní doručovatel " je práce rozmanitá v tom že část dne vyřizujete papírování u stolu a další část dne strávíte doručováním na rajonu a to buďto autem a nebo pěšky.
Napsáno:červen 2024

mzda katastrofální jednání ze strany vedení podniku
ochota kolegu
Napsáno:únor 2024

Zaujala / nezaujala vás firma Česká pošta, s.p.?