Stabilní zaměstnavatel.
Smlouva na dobu neurčitou.
Včasná výplata mzdy. Jednička na trhu v obladti IT. Možnost se dostat k
nejmodernějším novinkám na trhu.
Lépe odměňovat zaměstnance za odváděnou práci. Zvýšit základní mzdu i
odměny. Přidat benefity jako 13. mzda.
Výše mzdy závislá na nesmyslně nastavených plnění cílů, které nejdou zcela
splnit. Problém většiny firem.
Když se někdo ohradil vůči mzdě tak odešel na dohodu.
Odešel jsem na dohodu. Na novém místě mi platí lépe za odvedenou
práci.
Firma je již řadu let na trhu a stále je každý rok ve výrazném zisku. Platové ohodnocení je sice spíše průměr, ale kdo potřebuje jistotu pravidelného příjmu(kdo má hypotéku, platí pronájem, splácí půjčky, exekuce, leasing a jiné), pak jde o jistou volbu. Samozřejmě jako v každé firmě musíte narazit na dobrého šéfa na daném oddělení.
- nové zkušenosti z e-commerce
- komunikace s kolegy napříč celou firmou
- zajímavá setkání s lidmi z vysokých pozic
- Ořezané benefity pro studenty na pozici intern (více benefitů jako multisport karta pouze pro HPP)
- ne příliš zajímavé finanční hodnocení pro studenta na DPČ a ke zvýšení dojde pouze při nástupu na HPP, což si ale kvůli vysoké škole nemohu dovolit
Tak mínusů bylo bohužel u tohoto zaměstnavatele víc než dost. Navíc jsem nenašla ani jedno jediné plus. Velká nespokojenost s neférovým jednáním a s tím, jak jsem byla odměňována za řádně vykonanou práci!!!! A to i přes to, že jsem prodávala služby, za které jsou k výplatě provize. Dále příšerný kolektiv kolegů na prodejně. Neumí se k sobě vůbec chovat, jen se povyšují. Nadřízení neprojevují nejmenší zájem o nováčky, jak se jim například v práci líbí nebo jestli není nějaký problém, prostě cokoliv. Nejhorší pracovní zkušenost.
Rozmanitou práci
V práci zjistí, že nejsou prodejcem,.ale skladníkem.