Časová flexibilita
Systém školení, člověk se toho tady naučí opravdu hodně
Kolegové
Mzda je mizerná, v tuhle dobu se z toho těžko dá normálně žít a to říkám jako člověk, který živí jenom sám sebe. Nemůžu si představit, jak lidé, kteří mají rodinu a dětí žijí s touhle mzdou.
Je to strašně moc práce, chtějí po nás 200 %, ale když nás takhle platí, komu se chce.
Během zkušební doby(3 měsíce) je Vaší prioritou zejména školení, naučíte se tu za pár měsíců, co se třeba ostatní učí rok.
Dávají tady obrovský důraz na rozvoj, i když někdy na ty školení těžko hledá čas. Ale taky mám často pocit, že některá školení nejsou třeba, nedávají smysl apod.
Docela dobré benefity, s tím se to hodně zlepšilo. Pestrá a zábavná práce, hodně se toho naučíte a můžete dobře vyniknout. Vzhledem k velikosti firmy je to fajn. Jsou zde výborné možnosti na posouvání se výše nebo případně tam, kde vám to nejvíce vyhovuje.
Chaos, občasná neochota kolegů pomoci, občas je někdo nepříjemný. Ale to jsou jen výjimky. Nemožnost parkování.
Propracovaný systém školení, možnost pracovat na zajímavých projektech napříč celou firmou, většina kolegů je fajn - vždy se lze domluvit ptz je to o lidech, flexibilní pracovní doba, silná orientace na výkon - výsledky jsou prvořadé.
Nové kanceláře na hallu pro některá oddělení.
Alza je korporát, ale tváří se jako start up, technologický dluh s tím spojený, zdlouhavé kvartální plánování, duplicitní administrativa, KPIs nastavená na něco, co nemůžete ovlivnit, některé normy, nesmyslné cíle postavené bez ohledu na makroek. ukazatele, růst XY% je dogma, někdy se projekty, řeší na koleni.
Pokud se clovek snazi, ma napady, a obcas udela neco navic ma dost velkou sanci karierniho postupu celkem rychle. Libi se firemni politika - s kazdym si tykam. Pokud je problem, nesnazi se to kazdy na kazdeho hodit, ale pomoci si vsichni navzajem a situaci vyresit...
Krome casu po praci neni mozne s kolegy travit vice casu. V pracovni dobe dela kazdy to sve. Normy jsou vetsinu casu dost stresujici.