Bosch (Robert Bosch, spol. s r.o.)

Výroba dílů a příslušenství pro motorová vozidla

Nic mě nenapadá
Špatné finanční ohodnocení ( v jiném závodě berou za stejnou práci víc než mi) Vymýšlení nesmyslných pravidel, které komplikují efektivitu Neustálí nedostatek lidí (kolikrát pracujete za dva) Všechny změny se dozvídáte na poslední chvíli
Napsáno:prosinec 2018

Benefity, celkove zazemi firmy
Absolutne nezajem nevyssiho managementu o sve zamestnance.
Napsáno:březen 2019

Slušný plat, tvořený z velké části příplatky za směny, víkendy a přesčasy. Jistota velké organizace
možnosti dalšího vzdělávání karierní růst interní komunikace snížení mezd 2018/2019
Napsáno:leden 2019

Jistota a stabilita, možnost kariérního růstu, školení, mezinárodní spolupráce, moderní technologie, rozmanitost práce, pracovní prostředí, čistota, kolektiv, bezproblémové skloubení pracovního a osobního života, benefity.
Jídelna (aramark), protiřečení vrcholného vedení (daří se, největší výdělek za určité období vs krize, málo peněz, nutnost šetřit), velké množství jasně daných pravidel (nejednotné, často různé dle oddělení, zesložiťující práci), přehled struktury Bosch a jednotlivých oddělení.
Napsáno:leden 2019

Vyplacení mzdy vždy v termínu.
Nepřiměřené finanční ohodnocení, hlavně u zaměstnanců s dlouhou praxí u firmy. Firma si takových zaměstnanců nedokáže vážit.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:leden 2019

výhody velké firmy, které jsou ale již srovnatelné s každou další větší společností příspěvky na jazykové kurzy a když se poštěstí, tak i možnost zajímavých školení pro osobní rozvoj
byrokratická zátěž, která stále narůstá kvalita jídla v kantýně (pokud bych za stejné jídlo v restauraci dal jeho plnou cenu v RBCB, už by mě tam nikdo neviděl)

Flextime (časové konto) Nadštandardne benefity Školenia
Fluktuácia Zrušenie 1/2 dovolenky Veľkosť firmy a jej zisky, nezodpovedajú platovému ohodnoteniu
Napsáno:leden 2019

Jistota práce i v nejistých časech.
Příliš velká firma, kde jednotlivec zapadne ve "stádu". Bosch trochu usnul na vavřínech a ostatní firmy v regionu ho pomalu ale jistě dohání, co se týče benefitů a finančních podmínek
Napsáno:leden 2019

Na kraj v němž žiji celkem zajímavé benefity přesto panuje jistá strnulost a neschopnost přijít s něčím opravdu zajímavým co by přilákalo nové zaměstnance. Možnost růstu ve firmě.
Právě v zatraktivnění firmy v očích uchazečů pomocí benefitů které nemají i všechny firmy v okolí, zde je určitě velký potenciál.

Ve výrobě se může uplatnit i uchazeč bez jakýchkoliv předchozích zkušeností v podobném zaměstnání.

Práci v mezinárodním prostředí
Firma má pobočky všude po světě tudíž tam pracují pracovníci z různých zemí. Navíc současná situace s nízkou nezaměstnaností přivedla spoustu zaměstnanců z východu na pozice výrobních zaměstnanců.. což ale podle mě není nejšťastnější řešení a má to vliv i na nižší kvalitu výrobků.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality

Osobní přístup Časová flexibilita
Výše platu
Napsáno:únor 2019
Zaujala / nezaujala vás firma Bosch (Robert Bosch, spol. s r.o.)?