S časovým odstupem,kdy jsem si po 22 letech našel jinou práci,musím konstatovat,že jsem měl odejít daleko dříve.Tato firma včetně rádoby poctivých nadřízených na vás vyvine psychický nátlak,který vás postupem času úplně zničí.Nejste zde člověkem,ale pouze kusem hadru.
Transparentnost.
Kariérní růst založen na bratříčkování s nadřízenými (rektální alpinismus) a ne na kvalitách zaměstnance.
Vedení společnosti si neustále stěžuje v médiích, jak je nedostatek kvalifikovaných pracovníků, ale pokud jsou kvalifikovaní, tak je nechtějí zaplatit.
Byrokracie.
Výsměch vedení zaměstnancům - např. informace, že hospodářský výsledek je nejlepší za několik let, česká ekonomika roste, ale čeká se krize a tak se musí šetřit na zaměstnancích (mzdy) a pro vedení se nakoupí/pronajme 10 nových aut (mimochodem ve stejné společnosti Bosch o 90 km dále, tedy v Jihlavě, to funguje o dost lépe)
Zaujala / nezaujala vás firma Bosch (Robert Bosch, spol. s r.o.)?