Špatné finanční ohodnocení ( v jiném závodě berou za stejnou práci víc než mi)
Vymýšlení nesmyslných pravidel, které komplikují efektivitu
Neustálí nedostatek lidí (kolikrát pracujete za dva)
Všechny změny se dozvídáte na poslední chvíli
Jistota a stabilita, možnost kariérního růstu, školení, mezinárodní spolupráce, moderní technologie, rozmanitost práce, pracovní prostředí, čistota, kolektiv, bezproblémové skloubení pracovního a osobního života, benefity.
Jídelna (aramark), protiřečení vrcholného vedení (daří se, největší výdělek za určité období vs krize, málo peněz, nutnost šetřit), velké množství jasně daných pravidel (nejednotné, často různé dle oddělení, zesložiťující práci), přehled struktury Bosch a jednotlivých oddělení.
výhody velké firmy, které jsou ale již srovnatelné s každou další větší společností
příspěvky na jazykové kurzy a když se poštěstí, tak i možnost zajímavých školení pro osobní rozvoj
byrokratická zátěž, která stále narůstá
kvalita jídla v kantýně (pokud bych za stejné jídlo v restauraci dal jeho plnou cenu v RBCB, už by mě tam nikdo neviděl)
Příliš velká firma, kde jednotlivec zapadne ve "stádu". Bosch trochu usnul na vavřínech a ostatní firmy v regionu ho pomalu ale jistě dohání, co se týče benefitů a finančních podmínek
Na kraj v němž žiji celkem zajímavé benefity přesto panuje jistá strnulost a neschopnost přijít s něčím opravdu zajímavým co by přilákalo nové zaměstnance. Možnost růstu ve firmě.
Právě v zatraktivnění firmy v očích uchazečů pomocí benefitů které nemají i všechny firmy v okolí, zde je určitě velký potenciál.
Jobs for people with no work experience
Ve výrobě se může uplatnit i uchazeč bez jakýchkoliv předchozích zkušeností v podobném zaměstnání.
Work in an international environment
Firma má pobočky všude po světě tudíž tam pracují pracovníci z různých zemí. Navíc současná situace s nízkou nezaměstnaností přivedla spoustu zaměstnanců z východu na pozice výrobních zaměstnanců.. což ale podle mě není nejšťastnější řešení a má to vliv i na nižší kvalitu výrobků.