Lagardere Travel Retail, a.s.

Rychlá komunikace (alespoň zpočátku, poté proběhlo několik změn a nebylo jasné, na koho se obracet). Včasná výplata (ale ne tolik, kolik bylo slíbeno při pohovoru). Bohužel, moc toho není...
Způsob zacházení se zaměstnancem je šílený. Nedivím se, že je tam tak obrovská fluktuace a většina zaměstnanců tam je jen brigádně. Je to rozhodně na delší zprávu, nicméně tohoto zaměstnavatele doporučuji maximálně na brigádu ke škole. Rozhodně ne jako dlouhodobé HPP. Nikdy více.
Napsáno:září 2020

Rozhodně jsem byl spokojen s prácí a s kolektivem.
Určitě po čaase jsem nebyl spokojený s nadržováním některých zaměstnanců,kterým se promíjelo kde co a ostatní za to byly stíháni.V každém případě jsem nebyl rozhodně finančně oceněn ne teda jenom já.Takže tato firma neocenuje dostatečně finančně své zaměstnance
Napsáno:listopad 2019

Na centrále byla milá paní.
Za tu práci, která dokáže být fyzicky i psychicky náročná, nabízejí málo.
Napsáno:červen 2019

Dobrá zkušenost, práce v příjemném prostředí.
Slabé zaučení, zaměstnanec se musí hlavně ptát ostatních.
Napsáno:srpen 2019

Super tým kolegů. Vždy si vyhovime a vždy se k sobě chováme fér. Bohužel zaměstnavatel využívá lidi, který nemají rodinu, tudíž dělají přesčasy, který ve finále skoro ani nezaplatí. Vstáváte každý den ve dvě hodiny ráno, aby jste stihli vybalit všechno zboží, protože na prodejně jste sami a ve finále po vás chtějí, aby jste dělali soboty a neděle celé dny.
Se vším mimo kolegu, ty jsou super. Jinak u firmy již končím, protože tolik práce za tak málo peněz to prostě nejde.

Zaučí je, a hlavně co nejrychleji. Aby pak mohli být sami na prodejně a zvladali všechnu práci.
Napsáno:duben 2019

Obcas flexibilita ze strany zamestnavatele.
Nadrizeny vzdy vse slibil ale nakonec vse bylo jeste horsi. Vedeni absolutne nekomunikuje. Do ted mam s nimi honicky. Spatne odvadi dane a pak vam nejsou schopni vydat podklady k tomu aby jsme si je udelaly sami. Na danich jsem prisel o 30 tisic korun a vice.
Napsáno:duben 2019

Nefér jednání od nadřízené

Oceňuji možnost rychle nastoupit do práce bez dlouhého čekání. Maji zde benefit karty multisport.
Na 5 hodinu ráno se do práce nedostává moc pohodlně. Na některých prodejnách je velice málo místa.

Ve firmě se moc často nestane, že by někdo dostal výpověď. Práce je každý den stejná a jste převážně na jedné pobočce, kterou znáte. Pracujete se stejným týmem kolegyň.

Přijmout další zaměstnance! Situace je už kritická!!! Přidat všem, kteří kvůli nedostatku personálu mají přesčasy a pracují za 2 i více!
Napsáno:leden 2018

Cením si, že můj přímý nadřízený mi dokáže vyjít vstříc, když potřebuji změnit směny nebo volno kvůli studiu. Dále, že se mohu na cokoliv zeptat a nedostanu odpověď povýšeným a arogantním způsobem. Ale zaměstnavatel (jako takový) takový není.
Bylo by dobré, kdyby ty laťky posouvali s ohledem na nedávné výsledky a ne, že se "jen tak" odhadne například růst tržeb. Potom z toho vyvozují výsledky, že si špatně stojíme a skutečnost je taková, že se už delší dobu překonáváme. Avšak takovým způsobem to nelze dělat navždy. Dále bych celkově změnila způsob chování zaměstnavatele a jeho "poskoků", kteří kontrolují kvalitu a služby přímo na pobočkách. Chce to lidský přístup. Nikdo není neomylný a nejsme stroje, abychom vždy a za každých okolností vykonávali svou práci na 100 %.
Napsáno:leden 2018

Zaujala / nezaujala vás firma Lagardere Travel Retail, a.s.?