Dobrého kolektivu. Máme vedle sebe lidi, kteří jsou pracovití a příjemný. vždy se na kolegy mohu spolehnout, že mě nenechají ne holičkách a pomůžou mi. Různorodá pracovní doba.
Oproti jiným firmám ztrácíme v oblasti benefitů. Dovolená navíc, stravenky, flexi pass. Osobní ohodnocení nad rámec domluveného za mimořádné výkony. podpora v případném rozvoji osobnosti, příspěvek na dovolenou a dostání se platově na nejlepší v oboru.
Zaplatíte to co máte, neplatíte úplně špatně vzhledem k mojí pozici. Máte všechny papíry v pořádku, dodržujete nařízení hygieny a zákony-EET atd.
Nemáme dost zaměstnanců na pobočce, což vede ke stresu a ke sporům. Ocenila bych více zaměstnanců, více se soustředit na jejich školení, věnovat jim dost času, aby vše pochopili a nedocházelo pak k nesrozumitelnostem.
vyssi mzdy, benefity
Penzijní pojištění, příspěvek na dovolenou
Firemní školka pro zaměstnance za symbolické ceny-toto by přivedlo hodně novych zamestnancu.
Lepší IT technologie na provozech
Lepší logistická podpora
firma se stále dynamicky rozvíjí - portfolio brands je velmi pestré , čímž se stává práce u Lagardere -TR zajímavou .
Určitě bych více podpořil zaměstnance ,kteří ve firmě odvádějí skutečně kvalitní práci , nebojí se zodpovědnosti a jsou připraveni pracovat s maximálním nasazením . Bohužel jsou ve firmě občas chváleni a prosazováni pracovníci , jejichž činnost spíše spočívá v určitém pózování , které se zodpovědnou a kvalitní prací nemá nic společného.