Tvou prací může být zlepšovat svět
Tvou prací může být zlepšovat svět
Naši kolegové jsou energičtí, pracovití, mají nové nápady, srdce a sociální cítění.
Oslavili jsme 30 let, tady jsou naše největší milníky v historii.
Oslavili jsme 30 let, tady jsou naše největší milníky v historii.
Neformální pracovní atmosféra+6

Člověk v tísni, o.p.s.

Humanitární a rozvojová pomoc

Oceňuji osobní a lidský přístup, maximální podporu vedení a kolegů, flexibilitu, vzdělávání, smysluplnou práci, která mě baví a naplňuje. Vidím úžasné výsledky.
plat by mohl být vždy lepší.
Napsáno:duben 2024

Nedělám rutinní práci, což je pro mě osobně důležité. Tým je skvělý, je tam velká podpora, všechno se dá řešit a když je problém tak vím kam se obrátit a jak to řešit a mám jistotu toho že se to bude řešit, problém se nenechá vyhnít. Mám skvělou přímou nadřizenou, míra flexdibility je v práci fakt velká. Jasně, záleží na pozici ale mám pocit že vždycky de něco vymyslet
Klasika je plat ale na neziskovku je to vlastně ultra super. Pracuju v humanitární a rozvojové sekci, v jiných je to možná jinak. Štve mě velký nepoměr podpory mezi naší sekcí a českými sekcemi, myslím že by si zasloužili víc. Lepší plat a celkově větší podporu při práci

Příležitost využít cizí jazyky
V humanitární a rozvojové sekci pracujeme s kolegy ze zahraničí. Využijeme jazyky jako angličtinu, španělštinu, portugalštinu, francouzsštinu, ukrajinštinu, ruštinu, a podobně.
Napsáno:duben 2024

se smyslem práce, který tam je s kolegy, nejen ze samotného oddělení, kteří tam pracují s flexibilitou, kterou práce umožňuje s množstvím velmi chytrých a inteligentních lidí, kteří tam pracují s vysokou profesionalitou, kteoru se přistupuje ke všemu, co se tam dělá
je nás hodně a zavádí se některé korporátní věci, rozumím proč, ale má to stinné stránky, ztrácí se flexibilita mohly by se zavést nějaké benefity
Napsáno:duben 2024

Možnost propojení pracovního a soukromého života - work-life balance. Možnost homeoffice, kdy mohu pracovní dobu přizpůsobit svým potřebám. Přátelský kolektiv, kvalitní kolegové. Porady v offline režimu, kdy nemusím jezdit sem a tam. Možnost podpory od vedení a zkušených seniorních kolegů.
Plat by mohl být na mé pozici větší.
Napsáno:duben 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Člověk v tísni, o.p.s.?
Podpora pracovních skupin.
Přemíra administrativy, byrokracie, rozporuplné pokyny, nejasně a neúplně předávané informace od hlavního vedení.
Napsáno:duben 2024

Člověk v tísni dělá neuvěřitelné množství skvělých věcí, od rozvojové pomoci po celém světě, přes lidská práva až po terénní práci v ČR, festival Jeden svět, práci na školách... Jsem fakt hrdý, že na tomhle se můžu podílet.
Napsáno:duben 2024

Velmi přátelské pracovní prostředí, kolegové na "stejné vlně", smysluplná práce, férový přístup nadřízených, prostor pro realizaci nápadů a invenci
Napsáno:listopad 2023

Přátelská firemní kultura, otevřená komunikace, možnost skloubit osobní a pracovní život.
Stále více jsme zatíženi adinistrativou, ale ta přichází z vnějšího prostředí, nikoliv z firmy samotné.
Napsáno:listopad 2023

Souzním s cíli a zásadami organizace, lidský přístup k pracovníkům i klientům. Vzdělávání, metodická podpora.
Mohlo by být lepší finanční ohodnocení.
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:listopad 2023

Vyhovuje mi pohodová atmosféra ve firmě, naprosto férové jednání mezi kolegy i od nadřízených, možnost organizovat si pracovní čas a využívat home office.
Práce by mohla být lépe finančně ohodnocená.
Napsáno:listopad 2023
Zaujala / nezaujala vás firma Člověk v tísni, o.p.s.?