Oceňuji osobní a lidský přístup, maximální podporu vedení a kolegů, flexibilitu, vzdělávání, smysluplnou práci, která mě baví a naplňuje. Vidím úžasné výsledky.
Nedělám rutinní práci, což je pro mě osobně důležité. Tým je skvělý, je tam velká podpora, všechno se dá řešit a když je problém tak vím kam se obrátit a jak to řešit a mám jistotu toho že se to bude řešit, problém se nenechá vyhnít.
Mám skvělou přímou nadřizenou, míra flexdibility je v práci fakt velká. Jasně, záleží na pozici ale mám pocit že vždycky de něco vymyslet
Klasika je plat ale na neziskovku je to vlastně ultra super. Pracuju v humanitární a rozvojové sekci, v jiných je to možná jinak. Štve mě velký nepoměr podpory mezi naší sekcí a českými sekcemi, myslím že by si zasloužili víc. Lepší plat a celkově větší podporu při práci
Opportunity to use foreign languages
V humanitární a rozvojové sekci pracujeme s kolegy ze zahraničí. Využijeme jazyky jako angličtinu, španělštinu, portugalštinu, francouzsštinu, ukrajinštinu, ruštinu, a podobně.
se smyslem práce, který tam je
s kolegy, nejen ze samotného oddělení, kteří tam pracují
s flexibilitou, kterou práce umožňuje
s množstvím velmi chytrých a inteligentních lidí, kteří tam pracují
s vysokou profesionalitou, kteoru se přistupuje ke všemu, co se tam dělá
je nás hodně a zavádí se některé korporátní věci, rozumím proč, ale má to stinné stránky, ztrácí se flexibilita
mohly by se zavést nějaké benefity
Možnost propojení pracovního a soukromého života - work-life balance.
Možnost homeoffice, kdy mohu pracovní dobu přizpůsobit svým potřebám.
Přátelský kolektiv, kvalitní kolegové.
Porady v offline režimu, kdy nemusím jezdit sem a tam.
Možnost podpory od vedení a zkušených seniorních kolegů.
Člověk v tísni dělá neuvěřitelné množství skvělých věcí, od rozvojové pomoci po celém světě, přes lidská práva až po terénní práci v ČR, festival Jeden svět, práci na školách... Jsem fakt hrdý, že na tomhle se můžu podílet.
Vyhovuje mi pohodová atmosféra ve firmě, naprosto férové jednání mezi kolegy i od nadřízených, možnost organizovat si pracovní čas a využívat home office.