Na práci v Člověku v tísni oceňuji nejvíce smysl práce, je to velmi naplňující. Dále také kolegy/ně a celkově celkové nastavení hodnot celé oraganizace a jejich zaměstnanců. Všichni se chovají k ostatním s respektem, přátelsky, neformálně.
Lack of adequate and timely information exchange and overall coordination mechanisms
Lack of clear policies and strategic guidelines on some key issues
Lack of transparency of higher decision-making
Jak by mi to sedlo ve společnosti Člověk v tísni, o.p.s.?
lidský přístup a smysluplná práce
Ocenění zkušeností a odvedené práce - pokud budete dobře pracovat, budete podpořeni a nemusíte se bát o práci. Všichni zaměstnanci jsou respektováni pro své pracovní výkony i jako osobnosti.
Nejvíce oceňuji přátelskou atmosféru celé společnosti a spolupráci s kolegy. Práce je zajímavá a kreativní, i ve financích :-).
Ve srovnání s jinými firmami máme méňe klasických benefitů a nižší finanční ohodnocení. Každému také nemusí vyhovovat neformální prostředí. To už je ale na nastavení každého z nás.
Příležitost využít cizí jazyky
V zahraničním oddělení pracujeme s kolegy z mnoha zemí a používání cizích jazyků je nutnost.
Práci v mezinárodním prostředí
Pracujeme v mnoha zajímavých zemích.
Při práci potkáváte kolegy z celého světa.
Aktivní používání angličtiny.
Možnost flexibilního rozvrhu a home office. Práce s lidmi s podobnými hodnotami. Důraz na well-being. Matky (a ženy) v managementu a na vedoucích pozicích.