Ocenění zkušeností a odvedené práce - pokud budete dobře pracovat, budete podpořeni a nemusíte se bát o práci. Všichni zaměstnanci jsou respektováni pro své pracovní výkony i jako osobnosti.
Nejvíce oceňuji přátelskou atmosféru celé společnosti a spolupráci s kolegy. Práce je zajímavá a kreativní, i ve financích :-).
Ve srovnání s jinými firmami máme méňe klasických benefitů a nižší finanční ohodnocení. Každému také nemusí vyhovovat neformální prostředí. To už je ale na nastavení každého z nás.
Příležitost využít cizí jazyky
V zahraničním oddělení pracujeme s kolegy z mnoha zemí a používání cizích jazyků je nutnost.
Práci v mezinárodním prostředí
Pracujeme v mnoha zajímavých zemích.
Při práci potkáváte kolegy z celého světa.
Aktivní používání angličtiny.
Možnost flexibilního rozvrhu a home office. Práce s lidmi s podobnými hodnotami. Důraz na well-being. Matky (a ženy) v managementu a na vedoucích pozicích.
Největším benefitem je příjemné pracovní prostředí. Velmi příjemný kolektiv.
Plat je mizerný. Pod hranicí důstojné mzdy. Je to ostuda. Základ je 26 000 Kč hrubého na sociálního pracovníka napříč kraji. Benefity reálně žádné. Odměny ve výši maximálně pár tisíc korun. Slevy do divadel, povinné kurzy.
Stravenky, příspěvek na penzijko, čtvrtletní odměny nečekat.