Nejvíce jsem spokojena s atmosférou na pracovišti a s celkovým uvolněným jednaním mezi všemi zaměstnanci.
Trochu mě mrzí, že se naše organizace ubírá více korporátnějším směrem, ale to se vzhledem k velikosti a počtu zaměstnanců nedá nic dělat. Dříve to zde bylo více "punkovější".
Lidsky blízcí kolegové, se kterými se člověk rád potká i mimo kancelář.
Super lokalita mimo korporátní bloky.
Neformální prostředí, kde jedinečnost rozhodně není překážkou.
Možná už bych radši, aby společnost nerostla.. To ale dost souvisí s politickou situací ve světě, klimatickými problémy apod.
Práci, co dává hlubší smysl
Pokud "hlubší smysl" znamená dělat něco prospěšného pro ostatní, pro okolí, zlepšovat podmínky pro život.. pak je Člověk v tísni jasná volba :)
Rozmanitou práci
Záleží na konkrétní pozici, ale kromě pracovní náplně pozice vnímám pozitivně i možnost zapojit se do dalších pracovních skupin dle zájmu..
Na práci v Člověku v tísni oceňuji nejvíce smysl práce, je to velmi naplňující. Dále také kolegy/ně a celkově celkové nastavení hodnot celé oraganizace a jejich zaměstnanců. Všichni se chovají k ostatním s respektem, přátelsky, neformálně.
Lack of adequate and timely information exchange and overall coordination mechanisms
Lack of clear policies and strategic guidelines on some key issues
Lack of transparency of higher decision-making