Skvělá firemní kultura, worklife balanc a pocit smysluplnosti práce.
Platové podmínky by mohly být lepší.
Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Máme možnost homeoffice a pracovní doba je také částečně flexibilní (člověk musí být dostupný v určité době, na porady atd., ale je už jedno, jestli svoji práci uděláte ve tři odpoledne nebo na to sednete večer, organizujeme si to sami).
Volnost a samostatnost
Pracujeme si na svých úkolech, průběžně je konzultujeme s vedením, které je maximálně podporující, ale nestojí nad námi neustále.
Narozdíl od mé zkušenosti ve školství, na Úřadu vlády, zde lze své nápady realizovat rychle, bez schvalovacích koleček, je zde prostor na hledání řešení, které mají na klienty pozitivní dopad.
Neformální pracovní atmosféru
V Tísni si všichni tykáme, pořádají se týmové výjezdy, pikniky. Není výjimkou, že se pár lidí domluví a jedou spolu víkendu na vodu.
Oceňuji flexibilitu, mohu si práci uzpůsobit dle svého, také jsem ráda za možnost homeofficu. Velkým benefitem je nabídka velkého množství supervizí, vzdělávání a také přátelská atmosféra v kolektivu.
Byla bych ráda za vyšší mzdu a ocenila bych např.stravenky.
neformální atmosféra, profesionalita, zajímavá náplň práce, smysluplnost
péče o zaměstnance a mzdové ohodnocení, témeř žádné smysluplné benefity, za benefit se považuje i pes na pracovišti, což je spíš otravné, pokud nějaký benefit dostaneme, za chvíli nám ho zase vezmou, příspěvek na stravné neexistuje, místo toho se utrácí za nechutné a předražené fair trade kafe, které je volně k dispozici
Neformální pracovní atmosféru
Komunikace mezi zaměstnanci a s nadřízeným je v zásadě neformální. Všichni si automaticky tykáme. Není vyžadován dress code. Pracovní prostředí není naleštěné, vládne zde trochu tvůrčí nepořádek. Řada kanceláří sympaticky vybavena nábytkem z druhé ruky.