Seznam.cz, a.s.

Činnosti související s webovými portály

přátelské prostředí příjemné pracovní prostředí dobrá dostupnost individuální pracovní doba široké spektrum benefitů přímo v sídle společnosti máme možnost sportovního vyžítí, odpočinkové zóny, možnost vyzvednutí nákupu z automatů rohlík.cz atd.
ocenil bych nabídku odborných kurzů jako např. programování apod.
Napsáno:listopad 2019

Seznam nabízí velmi zajímavé benefity, velmi oceňuji flexibilní pracovní dobu, pracovní prostředí, kolektiv, super jsou firemní akce.
Napsáno:listopad 2019

Neformální prostředí Průžná pracovní doba Fér přístup Nemusím se bát říci svůj názor
není nic
Napsáno:listopad 2019

Pružná pracovní doba, která se dobře kombinuje s rodinným životem. Benefity a platové ohodnocení. Hlučnější pracovní prostředí ve formě open space. Různorodá práce s kolegy a nadřízeným, se kterými si rozumím. Teda aspoň mám ten pocit, že si rozumíme :-)
Tak jako v jiném kolektivu, s některými lidmi si rozumím více a s některými méně. Bylo by dobré zapracovat na socializaci nováčků - přiřadit mu "osobního strážce", který by s nováčkem chodil na kávu, na obědy a pomáhal mu se začleněním do kolektivu. Někteří služebně starší zaměstnanci, pokud nejsou kolegové či nesedí u jednoho stolu, nemají o nováčka zájem.
Napsáno:listopad 2019

Skvělé zaškolení i když do Seznamu nastoupíte bez znalostí. Zkušení kolegové, kteří v nouzi vždy poradí. Na svého nadřízeného se můžete spolehnout a řešit s ním opravdu cokoliv. Stravenky, Sick days, Cafeterie, pružná pracovní doba.
Občas hlučné prostředí v rámci open space kanceláří, ale po čase si na ruch zvyknete.
Napsáno:listopad 2019

Kolektiv, benefity, silný brand, možnost vzít si psa do práce, rychlé jednání, super káva
- občas zbytečné boje mezi odděleníma
Napsáno:listopad 2019

Ze začátku s firemní kulturou, benefity, přátelským prostředím, kvalitou interní logistiky, zajímavou prací, nadčízenými
Ke konci se firemní kultura prudce změnila k horšímu, z firmy se stal korporát se zdlouhavými procesy, kvalitní manageři s výsledky byli ,,odejiti! a na jejich místa byli dosazení loajální lidi avšak méně kvalitní z úzkého okruhu nového vedení. Seznam už nedokázal natáhnout nové kvalitní zaměstnance kvůli nabízeným podprůměrným platům a fluktuace byla a je neskutečně vysoká. Seznam přestal být tím snovým, moderním a svěžím zaměstnavatelem z mediálního prostředí - je z něj Mafra č.2,což mě samotnou dost mrzí:(

Přístup nadřízených. Flexibilní pracovní doba. Možnost práce z domova. Firemní akce. Kultura ve firmě.
Plat.
Napsáno:říjen 2019

Když je člověk ve firmě tak dlouho, musí pořád srovnávat, co bylo a co je. Bohužel to nejlepší už bylo a už to začíná být jen horší..
Práce s portfoliem klientů. Nové odměňování. Nerovné zacházení se zaměstnanci z různých oddělení. Obchod vše odedře, všem vydělává na výplaty, ale sám nic nemůže. Musí jenom prodávat a na všechny makat. A všichni ostatní mají pohodu, home officy, atd...

Protože se tu udála spousta změn (k horšímu), platby na neoobchodních pozicicíh nejsou nic moc. Takže zkušený člověk asi neude ze Seznam.cz nijak extra nadšený... pro nezkušené je to docela dobtý začátek, bohužel ale přestupní stanice, spíš..
Napsáno:duben 2019

Aktualne jsem spokojena pouze s kokektivem svych kolegu kteri pracuji na stejne pozici. Bohuzel jich ubyva...odchazi vlivem okolnosti fo jinych zamestnani.
Soucasne vedeni obchodu si svych obchodniku nevazi...velmi vysoka fluktuace jak manazeru tak obchodniku....bohuzel soucasny stav neni dobry. Seniorni obchodnici odchazeji. Novacci po kratke dobe take.

Práci v týmu mladých lidí
je zde převážně kolektiv mladých kolegů, pod 30 let. Je to vhodné pro rozjezd kariéry, ale dle současné situace v obchodu, mluvím o TLS, je vysoká fluktuace, velmi intenzivní tlak nadřízených, dostat slíbenou domluvenou mzdu je velmi těžké. Ale jako zkušenost určitě super!
Napsáno:červen 2019
Zaujala / nezaujala vás firma Seznam.cz, a.s.?