Seznam.cz, a.s.

Činnosti související s webovými portály
Firemní atmosféra v kostce

Celková spolupráce74 %
Výše příjmu

Míra spokojenosti

66 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 1914 %
Za moji práci mě platí slušněříká 5639 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 3625 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 1813 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 1612 %
Zaměstnanci doporučují
Neformální pracovní atmosféru
doporučuje 88

V SEZNAMU si všichni ihned tykáme, mužeme si brát do práce i svoje zvířecí mazlíčky, za kýmkoli včetně vedení SEZANAMU se mužete otevřeně kdykoli obrátit. Tedy ta neformální atmosféra je taková automatická ihned po nástupu Vám přijde zcela přirozená a cítíte se tak.

Chci si přečíst další upřesnění od 2

Práci v týmu mladých lidí
doporučuje 84

Z hlediska věkové skladby je ve společnosti většina lidí v kategorii 30 až 40 let, ale nezanedbatelný je i podíl kategorie 25 až 30 let. Celkový styl vedení firmy, její vnější prezentace, ale i interní atmosféra jsou nastavené ve snaze působit mladě a fresh.

Chci si přečíst další upřesnění od 3

Pružnou pracovní dobu
doporučuje 79

Jako marketingový poradce/obchodník si den plánujete sami a je v podstatě jedno, (pokud plníte plán) jak dlouho pracujete - alespoň to takto bylo.

doporučuje 66

Seznam ve vyvoji pouziva specificke technologie a u netechnologickych pozic ma pomerne dobry system zaskoleni. Takze i mene zkusene lidi dokaze na praci dobre pripravit. To oceni predevsim zacinajici zamestnaci.

Chci si přečíst další upřesnění od 6

doporučuje 62

Zaujala / nezaujala vás firma Seznam.cz, a.s.?