Vedení firmy nekomunikuje transparentně a evaluace mzdy je sprosté slovo. Neustále není na něco budget a když už byl/je tak se v půlce roku škrtne, protože šetříme... Co není černé na bílém, to není pravda a už nevěřím ničemu, co říkají.
- spoluprace s ostatnimi oddelenimi
- financni ohodnoceni
- benefity (naprosto smesne na dnesni dobu), sleva na e-shop je super, ale z toho vydaje rodine nezaplatim, takze nemuzu ani rict, ze to nejak kompenzuje nizsi mzdu
Možnost práce při studiu
Pruzna pracovni doba, nejsou vysoke naroky na zkusenosti. Studenti je tu ziskaji. Pak to tak vypada
Pružnou pracovní dobu
Kdyz pominu pevne dane meetingy, kterych neni moc, tak je vlastne jedno kdy pracujete
Neprofesionální HR
Nekorektní jednání
Funguje zde kamarádičkování a doporučování neprofesionálních kamarádů do pozic
Nefér mzdové podmínky
Běžně na wc potkáte brečící zaměstnance
Vyhazuje se na hodinu bez reálných důvodů
Znelíbíte se a vaše prokazatelné výsledky jsou jedno
Anglicky neumí cca 50% firmy, hlavně vedení
Budete tu spokojení, pokud nemáte vlastní názor
Směšné benefity
Dynamická práce, skvělí kolegové, skvělé pracovní příležitosti, prostor na osobní rozvoj, bonusy, HO.
Práci v mezinárodním prostředí
Notino je neustále se rozšiřující firma, kde se setkává spoustu lidí z mezinárodního prostředí. Angličtina je zde na pořadu dne skoro na všech odděleních. Člověk se díky tomu naučí perfektně jazyk, který každodenně používá a taky má možnost nahlédnout do oblastí, které nejsou úplně jeho klasickou náplní práce.
Najviac som spokojný s možnosťou rozvíjať sa, učiť sa nové veci a rásť spolu s firmou. Z benefitov by som najviac vyzdvihol možnosť home office, zamestnanecké zľavy a pravidelné teamové akcie.
So súčasným rastom sa vyskytujúca chybovosť / nefunkčnosť procesov, občasné pracovné vyťaženie a situácie ktoré ťa dostanú pod zbytočný tlak.
S nadrizenym se dalo mnohdy domluvit, byl tam celkem lidsky pristup i kdyz nekdy nechteli chapat banality jako "musim na vysetreni, ktere mam objednane uz 3 mesice" atp., jinak tam byl ale celkem kamaradsky pristup
Prehazovani z oddeleni na oddeleni, pozde hlaseny prescasy, v den kdy mel prescas byt k nam dosli 2 hodiny predem ze je narizeny povinny prescas na ktery, kdyz neprijdeme, prijdeme o 3 000 Kc, jako srazku z osobniho ohodnoceni. Ne na jednom oddeleni kontrolovali jak dlouho jsme na WC. Vsude kontrolovali kamery, ktere jsme meli neustale vsichni nad sebou, jak u pracovniho mista tak vsude po skladu a kdyz jste se na chvili s nekym zabavili, casto z toho byl pruser. Dalsim velkym problemem byly absolutne nesplnitelne normy, ktere po nas chteli. Mnohdy byl zazrak stacit si odskocit na WC aby nam nespadla norma.