#Silnější díky leaderům
Jeden den s Mirkem v oddělení IT payments
Učit se a posouvat+9

Česká spořitelna, a.s.

Bankovnictví

Stabilní zaměstnavatel, dobré platové ohodnocení, volno navíc a skvělé benefity.
Pracovní doba, která není a nemůže být flexibilní, chybí mi více času pro rodinu. Práce je méně vhodná pro člověka s malými dětmi.
Napsáno:listopad 2019

Absolvujete dobré školení a určitě doporučuji tohoto zaměstnavatele pro absolventy. V životopise to bude vypadat pěkně:-). Co se týká benefitů - příspěvek na penzijní připojištění, zadarmo stravenky, příspěvek na dovolenou nebo sportovní aktivity. Pro zaměstnance jsou pořádány zajímavé akce k různým výročím.
Očekává se však pracovní nasazení, které nelze vydržet dlouho.
Z oddělení:Zákaznická podpora

Finanční zdraví klienta na prvním místě

Granty pro zaměstnance

Granty pro zaměstnance

Centrum zdraví u nás ve Spořce+9

Omezená možnost kariérního postupu, stagnace příjmu.Na vyšší pozice se většinou dostávají nekompetentní lidé, kteří jen říkají co chtějí nadřízení slyšet.

V posledni dobe tam nikdo dlouho nevydrží.Pro mladeho cloveka bez praxe je to dobry start, ale z dlouhodobe perspektivy to neni nejlepší volba.
Napsáno:červen 2019

Benefity výborné...... 5 dní sick day, 5 týdnů dovolené, plně hrazené stravenky, cafeterie, soutěže s bonusy do cafeterie, do odměn ve výplatě. Máme novou, krásnou, čistou pobočku. Mohu si organizovat svůj pracovní téměř vždy podle sebe. Vstřícnost manažerky při řešení pracovních, ale i soukromých záležitosi. Empatie a pochopení. To dělá hodně.
Opravdu velký tlak na prodej a nemalé prodejní plány. Tlak na bankéře, na manažery, na všechny. Nikdy není úplná pohoda co se týká plnění. Pořád to někde skřípe. A na nervech nadřízených je to bohužel znát. Vyplňování tabulek, reportů, hlášení proč nejde to či ono.Někdy to opravdu dost otrávi atmosféru jinak pohodového týmu.

Je to banka s tradicí a zároveň poslední roky velice moderní banka. Dokáže své zaměstnance odměnit, dokáže nabídnout jinou pozici, pokud Vám místo nesedí, lze najít i řešení kratšího uvazku např. pro maminky s malými dětmi Jejím cílem je si zaměstnance udržet.

Možnost práce při studiu
Možnost zkráceného úvazku, domluvit volno na studium, vedení volnu vyjde vstříc. Navíc vysoký bonus je získání praxe u oborů kde je bankovnictví, ekonomika.
Napsáno:září 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti Česká spořitelna, a.s.?
Ve spořce se mi opravdu hodně líbí, pracuji v menší pobočce jako osobní bankéř junior, kolektiv je naprosto super, máme skvělou manažerku, která umí ocenit naši práci. Do práce chodím pozitivně naladěná a z práce taky. Práce s klienty mě baví a musím jedině říct, že je škoda, že nepracuji pro spořitelnu už déle. Jsem prozatím maximálně spokojená :-)
Zlepšit by se určitě dala trošku pracovní doba ve dny, kdy nechodí moc klientů. Navolávání schůzek bych taky odbourala a to je asi vše, co mi trošičku vadí a mohlo by se do budoucna zlepšit. Stačilo by opravdu kvalitní call centrum, které bude navolávat schůzky tak jak má a my už budeme potom jen dále s klienty pracovat.
Napsáno:červenec 2019

Benefity (stravenky, cafetrie, týden dovolené navíc, 5 sick day ...)
Chci upozornit všechny případné zájemce o práci v ČS, že se jedná o obchodní pozici, prodej a nabídka produktů. Plány jsou "ambiciózní" a pokud nejste obchodník, tak nebudete v práci šťastní.

Řád a pravidla
Pokud se ucházíte o práci na přepážce, tak jste vázání otvírací dobou. Máte stanoveno počet schůzek na den. Schůzky si musíte navolat. Základním pravidlem je plnit plán (rozuměj prodej produktů), ale hlídá se i počet schůzek, telefonátů a to vše se sleduje ve spoustě tabulek.
Napsáno:březen 2019

Velká firma, pracuji v dobrém kolektivu, možnost parkování (když přijedu včas), 5 týdnů dovolené.
Nedostatečně ohodnocená pracovní pozice. Zanedbatelné přidání platu jednou za 3 roky, které bídně pokryje inflaci. Neférové jednání zaměstnavatele.

Protože lidem bez zkušeností nemusí dát tolik peněz jako zkušeným profesionálům. Když se vypracujete na nějakou úroveň a chcete zvednout v České spořitelně plat, tak vás rádi nechají jít dál.
Napsáno:duben 2019

Porozumění problematice financí, práce s lidmi, benefity.
Tlak na splnění plánů, stres...
Napsáno:červen 2019

Před reorganizaci tj. 8 roků zpět to bylo v pohodě . Od te doby bylo v ČS jednou tolik manažerů většina hloupých
Moc zbytečných manažerů a nesmyslně navyšování Q.plánů.
Napsáno:duben 2019

Některé benefity jsou fajn, ne všech je možné využít, ale my dole jich máme nejméně.
Malá mzda a vysoké nároky. Velká fluktuace, pořád zaučujeme nové, kteří stejně odejdou, a pak se jejich plány hodí na nás. Manažery nezajímá nic jiného než tabulky plnění. Pracovní doba neslučitelná se soukromým životem.
Napsáno:květen 2019
Zaujala / nezaujala vás firma Česká spořitelna, a.s.?